Kepiye Bisa Maca Pesen Teks Pacar Kula tanpa Nelpon Telpon

Sampeyan mikir yen pacar sampeyan ngapusi sampeyan? Ya, aku seneng menehi katrangan manawa sampeyan ora bener, nanging ayo diadhepi - mesthi ana wong lanang sing seneng ngapusi, sanajan sampeyan tresna banget karo dheweke.

Wanita biyen mikir yen ora ana sing bisa ditindakake. Sing sejatine kurang luwih, jarene satus taun kepungkur. Nanging, ing jaman saiki, iku ora kedadeyane.

Ana sawetara perkara sing bisa sampeyan lakoni karo pacar mbeling, yen sampeyan nyekel dheweke. Lan thanks kanggo teknologi sing saiki duweni (lan matur nuwun amarga wis dakkandhani apa sing bakal dakkandhani), sampeyan bisa ngerteni kanthi nyata.

Cara paling apik kanggo nyekel pacar sampeyan mbeling karo sampeyan kanthi kanthi diam-diam maca pesen teks. Apa sampeyan ngerti manawa sampeyan bisa maca malah pesen Tampilan Whatsapp lan Facebook tanpa ngerti? Matur suwun karo cara sing bakal sampeyan sinaoni ing kene saiki.

Bagean 1: Cara Mbatalake Telpon Pacarku Tanpa Tutul

Aja kuwatir, iki dudu salah sawijining tutorial pincang sing bakal njaluk sampeyan ndelok telpon pacar nggunakake telpon dhewe. Ana sawetara cara kanggo ndelok ponsel pacar sampeyan sanajan ana ing sudhut sing beda ing jagad.

Lan cara iki ora mbutuhake sampeyan duwe ilmu teknis uga. Iku gampang lan gampang kaya nggunakake akun Instagram sampeyan. Dadi tanpa ngenteni, ayo miwiti:

1.1 Ngawasi Pesen Pacar Sampeyan 24 × 7 kanthi Minspy

Apa sing sampeyan njaluk Minspy? Kadadeyan, Minspy minangka aplikasi ndelok olahpesen sing paling populer ing donya, sing digunakake dening jutaan wong ing saindenging jagad. Bisa digunakake kanthi ndelok telpon Android pacar utawa iPhone, lan nerusake pesen sing dipikolehi.

minspy-spanduk

Lan nalika dakkarepake, ora ateges sampeyan ngirim pesen menyang kanca ing media sosial. Minspy menehi kabeh data ponsel pacar sampeyan (kalebu pesenane), tanpa dheweke ngerti.

Sanajan sampeyan wis padha manawa nggunakake Minspy, Aku isih durung rampung ngomong babagan fitur sing hebat. Ing ngisor iki kalebu:

aplikasi situs web

Minspy yaiku aplikasi web. Sampeyan ora prelu nginstal aplikasi ing telpon utawa PC kanggo nggunakake. Sampeyan bisa nggunakake saka dashboard Minspy, sing mbukak ing browser web sing digunakake.

Dashboard minspy

Privasi data

Aku ngerti manawa privasi data penting banget kanggo sampeyan, lan aku uga ngerteni Minspy. Mula nggunakake langkah keamanan data paling apik ing saindenging jagad.

Ora nyimpen informasi pribadi sampeyan ing servere. Mung sampeyan sing bisa ndeleng pesen sing sampeyan telikake.

Pesen Rahasia Spionase

Kanthi Minspy, pacar sampeyan ora bakal ngerti yen sampeyan ndelok dheweke. Nyatane, sampeyan uga ora prelu tutul telpon sapisan. Aku bakal crita luwih lengkap babagan sawetara wektu.

Antarmuka sing Gampang Digunakake

Minspy ora kaya app ndelok sing sampeyan deleng ing film. Gampang banget digunakake, lan sampeyan ora duwe masalah karo Minspy. Sanajan sampeyan ragu babagan apa wae, Minspy duwe akeh eksekutif dhukungan pangguna sing pengin mbantu.

minspy-tampilan-pesen

Ana akeh perkara liyane sing nggawe Minspy cocog kanggo ngawasi pacar sampeyan. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan iki, sampeyan mesthi bisa ngerti deleng demo langsung gratis ditawakake Minspy.

Ayo kula jelasake babagan solusi Minspy kanggo iPhone ing kene. Yen pacar sampeyan nganggo telpon Android, sampeyan bisa langsung pindhah menyang Bagian 2.

Ndelok Pesen iPhone Menengan

Nalika maca pesen iPhone pacar, sampeyan ora prelu ngakses iPhone babar pisan. Iki bisa digawe dening Solusi IOS Minspy, Kang dadi mukjizat teknologi dhewe.

spy-on-iphone-with-minspy

Amarga kabeh iPhone duwe fitur iCloud, data iPhone diunggah menyang server iCloud kanthi otomatis.

Minspy nggunakake data iCloud iki kanggo ngekstrak pesen lan nerusake menyang dashboard Minspy. Prosese gampang banget lan cepet. Sampeyan mung kudu sinau cara nyiyapake Minspy kaping pisanan (sing bakal dakwulangake ing bagean sabanjure).

1.2 Cara ndeleng Pesen Teks Pacarku Tanpa Telpon

Yen sampeyan pengin ndeleng pesen pribadi pacar, sampeyan mung kudu tindakake telung langkah gampang iki:

Langkah 1: Ndhaptar akun Minspy lan entuk paket langganan kanggo iPhone.

minspy-sign-up

Langkah 2: Verifikasi kredensial iCloud saka iPhone pacar sampeyan.

minspy-verifikasi-icloud-id-pandhuan

Langkah 3: Klik 'Start' lan sampeyan siyap ngawasi pesen pacare.

Instalasi minspy-rampung

Sawise ngeklik tombol 'Start', sampeyan bakal digawa menyang dashboard. Sampeyan bisa ngakses kabeh fitur Minspy saka kene.

Bagean 2: Cara Ndelok Pesen Teks Pesen Pacar Tanpa Ngerti

Nalika bagean sadurunge rinci babagan solusi Minspy iOS, ing kene aku bakal menehi katrangan babagan cara maca pesen pacar yen nggunakake telpon Android.

Nalika nerangake Android piranti, sampeyan kudu nginstal app ndelok pesen ing telpon target kanggo ndelok. Tanpa app sing diinstal ing target telpon Android, ora mungkin maca pesen apa wae.

Nanging, sanajan iku, Minspy isih njamin manawa pacar sampeyan ora ngerti manawa maca pesen. Mangkene carane:

2.1 Spying Pesen Rahasia Minspy kanggo Android

Amarga instalasi aplikasi wajib diwaca meneng wae saka telpon Android, Minspy duwe aplikasi Android sing bisa diinstal dhewe. Aplikasi iki duwe desain unik supaya ora bisa didhelikake, sanajan wis diinstal.

spy-on-android-with-minspy

Ukuran aplikasi kurang saka 2 MB, tegese aplikasi bakal diinstal nganti sawetara detik. Sawise aplikasi diinstal, lambang aplikasi bakal ilang saka menu aplikasi telpon target. Mung sampeyan sing bisa ngluncurake mengko yen perlu, kanthi pencet kode rahasia sing mung sampeyan bakal ngerti.

Aplikasi kasebut mung bakal mbukak ing latar mburi, tanpa menehi kabar. Malah ora nganggo batere.

Lan yen sampeyan rumangsa instal aplikasi, sampeyan bisa mbatalake nggunakake dashboard Minspy, sing bisa dibukak saka browser web yen sampeyan ngelingi.

Mula, kabeh gampang, gampang, lan paling apik - HIDDEN. Iki sebabe Solusi Minspy Android minangka pilihan sing cocog yen pacar nggunakake telpon Android.

2.2 Langkah-langkah kanggo Spy Pesen Pesen Pacar kanggo Android

Kanthi telung langkah gampang iki, sampeyan bisa ndelok pesen telpon pacar kanthi gampang.

Langkah 1: Ndhaptar akun Minspy lan entuk paket langganan kanggo piranti Android.

minspy-sign-up

Langkah 2: Download lan instal aplikasi Minspy ing target piranti Android saka link ing layar persiyapan. Kaya sing wis disebutake sadurunge, bakal ndhelik kabeh saka pacar sampeyan.

Langkah 3: Klik 'Start' yen persiyapan rampung. Sampeyan saiki wis siyap ngawasi ponsel pacare.

Instalasi minspy-rampung

Sawise ngeklik tombol 'Start', sampeyan bakal digawa menyang dashboard khusus. Sampeyan bisa nggunakake kabeh fitur saka Minspy saka kene.

Bagean 3: Kepiye Nggoleki Sapa Pacarmu SMS

Ora bakal cukup ndeleng petung pacar sampeyan. Sampeyan uga kudu ngerti karo pacare sing diajak ngobrol. Sing penting, bisa dadi kanca utawa wong sing wis dicurigai.

Amarga Minspy dirancang kanggo kenyamanan sampeyan, iki uga bisa digunakake ing babagan iki. Nduwe serangkaian fitur sing bisa dingerteni identitase wong liya.

Kanggo pamula, saben obrolan bakal menehi rincian kontak babagan wong sing diajak ngobrol. Yen sampeyan luwih mangu-mangu, Minspy malah nawakake fitur kaya rekaman telpon supaya ora ana sing didhelikake.

Nyatane, yen sampeyan pengin njupuk saran, sampeyan uga kudu nyoba pelacak lokasi Minspy kanggo ndeleng pacare mbuwang wektu adoh saka sampeyan. Dheweke bisa uga ora mlebu ing kantor nalika ngaku. Mula, luwih becik digatekake!

Waca uga: Cara ndelok Pesan Tèks Pesen Ponsel Kula Suami Tanpa Telpon

Bungkus

Ora ngetutake maca pesen pribadi pacare, nanging proteksi. Pancen, ora umum yen krungu ana wong sing apus-apus pacare.

Mula, yen sampeyan duwe curiga paling cilik, mesthine kudu pindhah menyang Minspy lan nyoba kabeh fitur ngawasi ing sak paket.

Nyatane, aku nggunakake Minspy sanajan aku ora curiga, mung kanggo ngerti manawa pacarku aman lan aku mesthi ngawasi dheweke. Kajaba iku, kenapa ora?