10 Keylogger paling apik iPhone

Apa sampeyan nggoleki keylogger kanggo iPhone? Nalika bakal ndeleng kanthi cepet apa keylogger lan kepiye migunani ing macem-macem kahanan, ayo ngerti babagan iki. Keylogger bisa mbantu pamilik bisnis ngamanake telpon duweke perusahaan.

Wong bisa nggunakake keylogger nalika pasangane rada curiga lan tanpa ngrembug babagan akeh. Keylogger mbantu sampeyan ngawasi kabeh tumindak ing piranti target kanthi cara sing paling wicaksana. Dadi, iki alat sing kuat.

Ing artikel iki, kita bakal mriksa apa sing nggawe keylogger dadi alat telik utama. Kita uga bakal nemokake 10 alat keylogger paling apik kanggo ndelok iPhone. Ayo mbukak aplikasi kasebut siji-siji lan deleng fitur utama saben aplikasi kasebut.

Bagean-1 Apa sing diarani iPhone Keylogger?

Sadurunge miwiti, ayo dhiskusi dhasar apa sejatine keylogger. Keylogger, minangka jeneng, minangka piranti lunak sing log kabeh tombol ing piranti target. Sejatine, iki minangka aplikasi sing ngawasi meneng-menengan kabeh tombol tombol pangguna lan ngirim data saka jarak jauh.

Iki minangka alat pengawasan digital sing kuat. Para wong tuwa bisa nggunakake aplikasi iki kanggo ndeleng apa sing diakses anak ing telpon utawa sing lagi sms. Kajaba iku, wirausahawan bisa uga pengin ngontrol luwih alat saka perusahaan kanggo ndeleng apa sing kedadeyan.

Keylogger kanthi setya ngirim kabeh data sing diketik. Ora bisa diskriminasi mula sampeyan bisa ndeleng kabeh informasi. Amarga wis mlaku ing mburi, target ora bisa ngerti kegiyatane lan tombol penet dilacak mbatalake.

iphone-keylogger

Keylogger malah bakal ngirim jeneng pangguna lan sandhi kanggo akun media sosial lan email. Nalika pangguna target ngakses akun iki ing piranti, keylogger njupuk kabeh kredensial lan dikirim menyang sampeyan.

Iki tegese nggunakake keylogger, bisa uga entuk akses lengkap menyang media sosial lan akun email wong liya. Iki nggedhekake migunani manifold keylogger. Piranti IPhone pancen aman banget lan sampeyan ora bakal nemokake aplikasi ndelok babagan iki.

Nanging, sawetara alat revolusioner kaya Minspy nggunakake teknologi canggih kanggo ngawasi data iPhone saka piranti target. Aplikasi kaya ngono iku grapyak banget kanggo pangguna lan duwe fungsi keylogger internal.

Bagean-2: Minspy— Aplikasi Keylogger Paling Kuat Ana Sampeyan Saiki Sampeyan kudu Gunakake

Yen sampeyan durung nate krungu Minspy, ayo ngenalake app ndelok utama iki, sing nggawe ombak ing endi wae. Aplikasi iki digunakake dening jutaan wong ing saindenging jagad sing butuh aplikasi sing bisa dipercaya sing bisa ngawasi piranti jarak jauh kanthi gampang.

Nanging kepiye cara kerja Minspy? Iki app iki pancen adhedhasar cloud kanggo piranti iOS. Iki tegese ana Sampeyan ora prelu nginstal apa-apa ing piranti target. Ora ana undhuhan apa wae sing dibutuhake kanggo aplikasi kasebut bisa digunakake. Sawetara aplikasi sing bisa ngaku nggunakake teknologi canggih kayata Minspy.

Yen bali menyang fungsi aplikasi, mung prelu browser sing bisa digunakake, ora liya. Sampeyan bisa nggunakake Chrome utawa Safari, app uga bakal bisa digunakake. Kuwi sing sampeyan butuhake. Sampeyan ora kudu ngamanake akses fisik menyang piranti target supaya app bisa aktif.

minspy-spanduk

Minspy nampilake teknologi siluman level paling dhuwur amarga target pancen ora ana petunjuk babagan kegiatan pelacakan sampeyan. Sampeyan mung butuh jeneng pangguna lan sandhi iCloud. Ora ono. Aplikasi iki bakal nyelarasake kabeh data lan nampilake saben kegiatan ing iPhone mbatalake.

Kabeh tanpa kudu disentuh. Aplikasi iki wis ditampilake ing media sing misuwur lan digunakake ing luwih saka 190 negara ing saindenging jagad. Iki menehi komentar babagan fitur fitur app lan bisa dipercaya lan kuat banget.

Sampeyan bisa uga seneng: Cara Ndeleng Sejarah Browsing Pribadi ing iPhone

2.1 Aplikasi Minspy Minangka Keylogger Kuat

Minspy pancen dadi keylogger sing kuat banget. Sampeyan bakal nemokake manawa akeh app ndelok sing ora duwe fungsi keylogger internal. Iki tegese sampeyan kudu nginstal aplikasi keylogger kapisah. Nanging, iki ora kedadeyane Minspy, sing ora bisa digunakake ing kothak kasebut.

Versi Android Minspy kalebu fitur keylogger sing bisa digunakake kanthi tliti. Aplikasi iki ora mbutuhake sampeyan ROOT utawa jailbreak piranti target. Iki sejatine minangka masalah umum ing akeh aplikasi ndelok.

spy-on-iphone-with-minspy

Umume aplikasi ndelok mbutuhake sampeyan ROOT utawa jailbreak piranti target dhisik. Sawetara sing ora, ora nawakake fitur canggih kaya ngawasi media sosial. Minspy njupuk pendekatan sing beda lan ngidini sampeyan nggunakake fitur sing kuat banget kaya keylogger tanpa rooting utawa jailbreak.

Iki migunani banget kanggo para pamula amarga jailbreak lan rooting minangka proses sing nantang teknis. Kajaba iku, dheweke uga bisa ngatasi garansi piranti target kanthi gampang. Minspy kasedhiya kanggo nyimpen lan nggampangake operasi keylogger sing gampang.

Apa maneh, versi Android app iki gampang banget. Sanajan sampeyan kudu nginstal app kanggo OS iki, app kanthi otomatis bakal mbusak lambang lan mbukak ing latar mburi. Aplikasi iki ngarani 'mode siluman'. Instalasi kurang saka 5 menit.

Aplikasi iki uga ora butuh akeh panyimpenan lan uga ora bakal batere batere piranti. Umume aplikasi ndelok bakal cepet ngilangi kabeh batere piranti lan nggawe target pangguna curiga. Nanging, kanthi Minspy, sampeyan kanthi diam-diam bisa ndelok target saka adoh.

2.2 Cara Nggunakake iPhone Minspy Keylogger ing iPhone

Ing bagean iki, kita bakal nemokake babagan cara nyiyapake kanthi cepet Solusi IOS Minspy kanggo ngakses Minspy lan ngawasi piranti target mbatalake. Kaya sing wis diandharake sadurunge, kabeh proses rampung adoh lan sampeyan ora butuh akses fisik menyang piranti kasebut.

Langkah 1: Kaping pisanan, sampeyan kudu nglakoni ndhaptar akun Minspy gratis. Proses iki mung butuh sawetara detik lan bakal cepet ditindakake. Priksa manawa sampeyan nulis kredensial kasebut amarga bakal dirujuk mengko.

minspy-sign-up

Langkah 2: Saiki, sampeyan kudu ngatur Solusi IOS Minspy. Pilih jinis iOS banjur ketik jeneng pangguna lan sandhi iCloud piranti target. Ya, sampeyan mung kudu ngetik informasi iki lan app bakal ngrampungake kabeh dhewe.

minspy-verifikasi-icloud-id-pandhuan

Langkah-3: Sawise kredensial diketik, aplikasi bakal miwiti nyinkronake data. Saiki, proses iki butuh wektu suwe. Kabeh gumantung saka pinten data ing piranti target. Yen ana akeh informasi, butuh sawetara menit.

Langkah-4: Aplikasi saiki wis siyap. Ketik Panel Kontrol nggunakake kredensial ing langkah-1. Sampeyan saiki kudu pindhah menyang bagean Dashboard. Sampeyan saiki bakal ndeleng panel navigasi ing sisih kiwa sing bisa digunakake kanggo ndeleng kabeh kegiyatan ing piranti target.

Dashboard minspy

Kanggo nggunakake keylogger, sampeyan kudu ngeklik pilihan keylogger ing sisih kiwa. Kajaba iku, kanggo ndeleng pesen media sosial, sampeyan kudu pindhah menyang bagean sing relevan.

Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng manawa aplikasi iki ramah banget lan intuisi. Ora suwe sampeyan dadi akrab karo aplikasi sing kuat iki lan mbahas kabeh aspek target iPhone kanthi mbatalake.

Apike banget kanggo sampeyan deleng demo langsung Minspy. Iki minangka cara paling apik kanggo ndeleng kabeh fitur aplikasi. Ditambah maneh, sampeyan ora prelu nginstal app kanggo ndeleng kepiye kerjane.

2.3 Fitur Solusi iOS Minspy sing Sampeyan Bisa Gunakake Saiki

Kita mung ngrembug babagan fitur keylogger sing ana ing aplikasi Minspy. Nanging, aplikasi iki duwe sawetara fitur liyane sing bakal ditliti kanthi tliti ing bagean iki.

  • Pemantauan media sosial: Sampeyan bisa nggunakake Minspy kanggo ndeleng pesen sing mlebu lan metu ing aplikasi sosial sing populer. Dadi dadi Facebook, Snapchat, Instagram, utawa Ana apa salah, Minspy bisa mindhai saben aplikasi.
  • File media: Nalika ndeleng pesen media sosial, app ora mung nampilake pesen sing mlebu lan metu, nanging uga file media sing diganti. Iki kalebu foto, video, lan grafis.
  • Pelacakan lokasi: Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ndeleng geolokasi piranti target sing tepat. Aplikasi iki nuduhake lokasi GPS bebarengan karo tandha wektu informasi. Iki ngandhani apa sing ditindakake pangguna, ing endi lan kapan.
  • Tandha geo: Aplikasi kasebut uga bisa dikonfigurasi kanggo menehi tandha geo nalika target pindhah liwat wates geografis. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ndeleng ing Google Maps sing obah utawa metu saka omah, kayata.
  • Pemantauan SMS: Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ndeleng pesen SMS sing dikirim lan ditampa uga. Kabeh iki bisa dilakoni tanpa kudu ROOT utawa jailbreak piranti.

Waca uga: Ndhuwur 5 Aplikasi Call Call Logger

Bagean-3: Spyic Bakal Nggawe Sampeyan Ndelok Nyata Ora suwe

spyic-box-2019

Spyic uga app utama sing bakal mbantu sampeyan ngawasi piranti iOS kanthi gampang. Aplikasi iki bisa digunakake tanpa mbutuhake rooting utawa jailbreak target OS. Dadi, ora bakal mengaruhi babar pisan piranti.

Aplikasi iki nawakake versi Android lan iOS. Sing terakhir pancen adhedhasar awan tegese sampeyan mung butuh browser sing sederhana kanggo ngakses kabeh data. Ora prelu ndownload lan nginstal apa wae ing piranti target.

Spyic uga dilengkapi sarana keylogger sing wis dikonfigurasi. Dadi, sampeyan ora prelu nginstal alat keylogger kapisah nalika nggunakake Spyic. Aplikasi kasebut bakal miwiti ngangkut kabeh data kalebu jeneng pangguna lan sandhi saka piranti target.

Spyic uga app entheng nalika nerangake versi Android sing nginstal keylogger minangka bagean saka paket kasebut. Sampeyan bakal kaget ngerti manawa aplikasi iki kurang saka 2M ruang. Iki nggawe salah sawijining aplikasi ndelok paling entheng ing kana.

Sampeyan ngerti, aplikasi ndelok sing abot bisa cepet-cepet ngatasi telpon lan dadi lesu. Iki minangka salah sawijining pratandha sing paling cetha ing telpon sing diretas. Nalika target individu nyathet manawa telpon dheweke dadi luwih alon tanpa sebab, dheweke bisa ngerti manawa piranti kasebut bisa diretas.

Spyic bisa digunakake nganggo mode siluman sing didhelikake. Solusi iOS bisa digunakake tanpa dipasang, mula aman banget.

Bagean-4: Spyine— Pilihan Keylogger iPhone sampeyan

Spyine bisa digunakake kanthi cara sing padha karo Spyic lan Minspy. Iki digunakake dening sawetara wong ing saindenging jagad lan wis ditrima kanthi apik. Aplikasi kasebut uga ngemot utilitas keylogger kuat sing ora perlu diinstal kanthi kapisah.

Cukup instal aplikasi asli lan keylogger wiwit bisa digunakake. Bakal ngawasi kabeh tombol tombol lan ngirim data tombol sampeyan mbatalake. Iki minangka cara sing apik kanggo njupuk kabeh kapercayan ing piranti jarak jauh kanthi cara sing paling wicaksana.

Iki umume amarga sifat desain aplikasi Spyine sing nggawe keamanan data dadi prioritas utama. Kabeh data pangguna tetep ana ing piranti sampeyan lan ora disimpen ing server Spyine. Iki njaga peretas supaya aman.

Iki penting banget ing jaman modern sing situs web saya akeh, utamane aplikasi ndelok, disusupi.

Bagean-5: Ngontrol Piranti Target Kanthi Spyier

spyier-box-2019

Spyier minangka aplikasi pilihan kanggo sawetara pangguna aplikasi ndelok. Aplikasi iki digunakake kanggo ndelok kegiatan pangguna target adoh kanthi menengan. Spyier uga kalebu paket keylogger lan bisa digunakake tanpa instalasi ing iOS.

Sampeyan kudu duwe akses menyang kredensial iCloud piranti target supaya bisa ngawasi piranti. Aplikasi iki nggunakake teknologi canggih kanggo digunakake mung ora nggunakake browser liyane. Sampeyan ora prelu nginstal apa-apa ing piranti target.

Sing paling apik babagan Spyier yaiku sampeyan ora kudu ROOT utawa jailbreak piranti target. Iki nggawe aplikasi intuisi lan gampang digunakake kanggo pamula. Aplikasi iki uga sithik banget lan bisa digunakake tanpa ngeculake batere ing piranti target.

Bagean-6: Fami360 Mbantu Sampeyan Ngamanake Kulawarga

Fami360 minangka aplikasi kontrol wong tuwa sing cocog kanggo wong tuwa. Iku mbantu sampeyan ngontrol smartphone bocah-bocah. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ndeleng apa sing ditindakake anak ing telpon.

Sampeyan bakal bisa ndeleng media sosial, ndeleng sapa sing pesen, kapan lan kapan. Sampeyan uga bakal bisa ndeleng file media sing wis diijolke bareng karo tandha wektu. Kanthi tembung sederhana, Fami360 minangka aplikasi perlindungan kulawarga lengkap.

fami360-omah

Famil360 uga duwe aplikasi keylogger. Iki digawe ing paket utama aplikasi dadi ora prelu nginstal tambahan. Keylogger bakal nyekel kabeh jeneng pangguna lan sandhi lan ngirim data kasebut kanthi adoh.

Sampeyan banjur bisa nggunakake informasi iki kanggo mlebu menyang akun media sosial. Iki amarga ngerti jeneng pangguna lan sandhi media sosial lan akun email menehi kontrol lengkap kanggo sampeyan.

Bagean-7: Cocospy Minangka Partai Spying Sampeyan

telpon cocospy

Cocospy minangka logger tombol penekanan iPad sing apik. Aplikasi iki ndhukung sistem Android lan iOS. Sampeyan bakal bisa nggunakake piranti lunak kanggo ngawasi piranti target tanpa kudu hack OS dhisik. Iki nggawe gampang banget digunakake kanggo sing durung nate nggunakake aplikasi telik sandhi.

Cocospy dilengkapi utilitas keylogger sing bakal log kabeh tombol tombol lan bakal dikirim menyang sampeyan kanthi adoh. Sampeyan banjur bisa ndeleng kabeh wis dikunci saka adoh. Iki bakal kalebu pesen sing diketik uga kredensial mlebu kalebu sandhi lan jeneng pangguna.

Nggunakake Cocospy minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo ngawasi piranti target kanthi andal. Kaya Minspy, aplikasi iki aman banget kanthi desain lan ora nyimpen data pangguna sing sensitif ing servere, mula ora ana bebaya diretas.

Uga alat keylogger, Cocospy dikemas kanthi fitur kalebu tandha lokasi geografis, ngawasi SMS, ngawasi media sosial, lan pelacakan aplikasi. Kabeh ditindakake kanthi cara sing paling bijaksana tanpa target sing ora dingerteni.

Bagean-8: Appmia

Appmia minangka aplikasi pelacakan telpon sing janji bakal ngawasi telephony kanthi adoh. Uga pratelan ngrekam swara sekitar. Sampeyan bisa nggunakake fitur iki kanggo ngrungokake lingkungan pangguna target.

Appmia duwe panel pangguna sing profesional banget sing ngidini sampeyan ngawasi macem-macem aspek target piranti. Nanging, masalah serius karo aplikasi iki yaiku sampeyan kudu jailbreak piranti target sadurunge bisa nggunakake aplikasi iki.

appmania-piranti

Iki nggawe Appmia rumit banget kanggo digunakake. Yen sampeyan durung nate jailbreak piranti iOS, kudu dingerteni manawa iki proses teknis banget lan kudu rampung kanthi cara sing bener supaya bisa aktif.

Uga, kanggo nggunakake Appmia, sampeyan kudu entuk akses menyang piranti iOS target lan ngakses kanthi fisik. Ora kaya Minspy sing ora mbutuhake sampeyan nginstal apa wae ing piranti target lan ora mbutuhake akses fisik.

Bagean-9: mobile-spy.com

Ndelok ponsel ngidini sampeyan ngawasi piranti target kayata ponsel utawa piranti perusahaan kanggo njamin kabeh informasi wis aman. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ndeleng pesen SMS, obrolan WhatsApp, file media lan pesen media sosial.

ndelok seluler

Nanging, nalika app iki duwe akeh fitur, bisa uga angel banget kanggo pangguna pisanan. Iki pancen cocog kanggo fitur canggih amarga mbutuhake piranti bosok utawa jailbroken. Proses pungkasan rumit banget lan tantangan.

Tanpa rooting utawa jailbreaking piranti target, sampeyan bakal nemokake manawa fitur app winates banget. Iki kontras banget karo Minspy sing ngidini sampeyan ndelok piranti target kanthi cepet lan siyap lan cepet.

Bagean-10: Aplikasi Mspy

mSpy dikenal minangka alat telik profesional. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ndeleng aplikasi sing diinstal, riwayat browser, lan kontak sing wis diinstal. Sampeyan uga bakal bisa ndeleng log telpon.

Nanging, yen sampeyan pengin ndeleng iMessages, foto, lokasi, utawa pesen media sosial, sampeyan ora bakal bisa nindakake tanpa jailbreak. Iki nggawe aplikasi dadi rumit kanggo digunakake.

mspy

Yen sampeyan nggoleki alternatif sing luwih gampang sing bisa ngawasi iOS tanpa jailbreak, coba Minspy.

Bagean-11: Xnspy

Xnspy digawe kanggo nyukupi kabutuhane wong tuwa sing pengin ngawasi kegiyatan online anake. Xnspy ngidini sampeyan ndeleng log telpon, informasi kontak, lan malah ngakses utilitas keylogger tanpa rooting.

xnspy-produk

Nanging, yen sampeyan pengin ndeleng lokasi nyata, foto, pesen WhatsApp lan data liyane sing padha, sampeyan kudu jailbreak piranti target. Iki tegese sampeyan kudu entuk akses fisik menyang telpon.

Kesimpulan

Apa sampeyan nggoleki keylogger kanggo iPhone? Kaya sing sampeyan ngerteni ing artikel iki, ana sawetara opsi sing bisa dipilih. Pilihan kasebut angel banget amarga akeh aplikasi sing ana ing kana.

Nanging, pilihan iki pancen wis disederhanakake nalika sampeyan nganggep ora kabeh aplikasi ora ngidini sampeyan nggunakake keylogger lan fitur canggih tanpa jailbreak. Iki nggawe aplikasi rumit lan angel digunakake kanggo pamula. Aplikasi kaya Minspy paling apik amarga ora perlu jailbreak.

Kajaba iku, aplikasi kayata Minspy ora mbutuhake akses fisik menyang piranti iOS target. Kabeh kedadeyan saka browser sampeyan.