Cara Maca Pesen teks saka Telpon Liyane tanpa masang Software gratis

Yen sampeyan lagi ing kene, aku nganggep sampeyan nggoleki cara maca babagan maca pesen teks tanpa dingerteni. Lan sampeyan uga kepingin weruh apa aku bisa maca teks wong liya tanpa ngerti? Wangsulanipun ya!

Nalika sampeyan bakal nemokake akeh pandhuan ing internet babagan maca pesen babagan ponsel wong, unsur 'kerahasiaan' lan 'ora instal aplikasi' iku trick nyata.

Umume aplikasi sing bisa ditindakake tanpa nginstal piranti lunak ing target target yaiku apus-apus. Dheweke takon sampeyan nindakake survey utawa verifikasi manawa sampeyan manungsa. Sawise sampeyan miwiti nindakake, sampeyan bakal dijupuk menyang seri aplikasi sing kena infeksi virus sing kudu didownload ing telpon utawa PC.

Ya, aku saiki dununge. Mengkono aku ngerti yen sampeyan lara. Mangkono, kanggo menehi pitulung lengkap, aku bakal ngandhani carane maca pesen teks pangguna tanpa nginstal aplikasi ing ponsel.

Aku bakal pitunjuk marang sampeyan babagan cara maca pesen ponsel wong. Sampeyan bisa tetep maca pandhuan iki kanggo kabeh cara iki:

Bagean 1: Cara Maca Pawarta Teks Wong Tanpa Telpon

Ora ana fitur ing ponsel sampeyan sing bakal bisa maca pesen saka wong liya. Yen sampeyan pengin entuk, sampeyan kudu nggunakake aplikasi pihak katelu kanggo tujuan kasebut.

Nanging, amarga data pribadi sampeyan ora ana, sampeyan ora bisa dipercaya aplikasi acak.

Sampeyan mbutuhake aplikasi sing stabil lan aman kanthi asil sing wis dibuktekake, sing digunakake para pangguna ing saindenging jagad. Sawise mriksa akeh aplikasi kaya ngono, aku wis nemokake sing cocog karo kabutuhan:

1.1 Minspy- Interceptor Pesen Aman

minspy-kothak-2019

Minspy minangka intermitor pesen paling populer sing digunakake dening wong supaya bisa maca pesen teks wong liya. Nawakake maca pesen saka telpon lan iPhone Android, tanpa wong liya sing ngerti.

Minangka solusi pemantauan telpon sing umume digunakake, luwih saka maca pesen wong liya. Lan yen maca pesen saka wong liya, sampeyan uga pengin Minspy.

Nalika aku ucapake Minspy bakal nuduhake pesen wong liya, mula aku ora tegese mung. Minspy bisa nuduhake sampeyan kabeh jinis pesen sing dikirim lan ditampa ing telpon, kayata pesen media sosial lan iMessages uga.

Sisih paling apik yaiku ora kaya app pemantauan paling akeh, Minspy ora mbutuhake ROOT utawa jailbreak telpon target supaya bisa digunakake. Iki minangka relief gedhe amarga tegese proses kabeh luwih aman. Iki minangka salah sawijining sebab kenapa Minspy bisa dipercaya.

Apa Nggawe Minspy Monitor Pesen Paling Apik?

Yen kita ngomong babagan nutul pesen, ora luwih apik tinimbang Minspy. Iki kanggo alasan ing ngisor iki:

Monitor pesen rahasia:

Yen sampeyan maca pesen wong kanthi Minspy, dheweke ora bakal ngerti. Iki amarga solusi pemantauan pesen rahasia Minspy kanggo telpon iPhone lan Android.

Aplikasi situs web:

Kanthi Minspy, sampeyan ora perlu ndownload aplikasi ing telpon utawa PC. Sampeyan bisa nggunakake fitur Minspy saka dashboard web, sing mbukak ing browser web sing digunakake. Iki tegese sampeyan ora perlu khawatir virus utawa apa wae.

Dashboard minspy

Keamanan data:

Keamanan data minangka salah sawijining keprihatinan utama pangguna sing pengin maca pesen pribadi wong liya, utamane yen wong kasebut dadi wong sing disenengi.

Mangkene Minspy nggunakake langkah keamanan paling apik ing saindenging jagad. Ora ana data pribadi sing disimpen ing server Minspy dhewe. Kasunyatane, malah tim Minspy dhewe ora bisa ndeleng.

Ora Kawruhan Teknis sing dibutuhake:

Minspy ora beda karo app pemantauan pesen sing ditampilake ing film. Nduwe antarmuka sing gampang digunakake kanggo sapa wae sing ora duwe kawruh babagan aplikasi sing bisa digunakake. Sampeyan uga bisa ndeleng iki nalika sampeyan ujar babagan langkah-langkah kanggo nggunakake Minspy.

Aku ngerti manawa bisa dadi angel mbayangake aplikasi intermitor pesen yen sampeyan durung nate nggunakake. Iki kok Minspy nawakake sampeyan demo langsung gratis sing bisa dideleng kanggo ndeleng kepiye cara tumindak.

Saiki miwiti nggarap Minspy, ayo nerangake babagan langkah-langkah maca pesen iPhone ing kene. Kanggo maca pesen saka telpon Android, sampeyan bisa mlumpat Bagean 2 urip.

Waca Pesen iPhone Tanpa Nginstall App

Nalika maca pesen iPhone, sampeyan ora perlu nginstal aplikasi Minspy ing iPhone target. Iki ora kaya aplikasi apps interception iPhone liyane, sing mbutuhake jailbreak target target lan nginstal aplikasi ngawasi pesen ing.

Solusi IOS Minspy dirancang kanggo njupuk kauntungan saka fitur iCloud sing kasedhiya ing kabeh iPhones kanthi gawan. Kanthi fitur iCloud, kabeh data iPhone diunggah menyang server iCloud kanthi otomatis.

spy-on-iphone-with-minspy

Minspy nggunakake serep iCloud iki kanggo ngekstrak kabeh informasi (kayata pesen) saka target iPhone. Iki kok sampeyan bisa maca pesen tanpa kudu nginstal app ing iPhone dhewe.

Kabeh sing sampeyan butuhake verifikasi iCloud saka telpon target kanthi Minspy.

1.2 Cara Maca Pesan Teks Wong Ora Nggawe Piranti ing Telpon

Kanggo maca pesen iPhone wong, sampeyan kudu tindakake telung langkah gampang iki:

Langkah 1: Gawe akun Minspy lan entuk paket langganan kanggo iPhone.

minspy-sign-up

Langkah 2: Verifikasi kapercayan iCloud saka target target iPhone karo Minspy.

minspy-verifikasi-icloud-id-pandhuan

Langkah 3: Klik tombol 'Mulai' lan sampeyan siyap kanggo ngawasi pesen saka target iPhone.

Instalasi minspy-rampung

Sawise sampeyan klik tombol 'Start', sampeyan bakal dijupuk menyang papan pemuka sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake kabeh fitur Minspy saka kene, kalebu Monitor Monitor, Media Sosial Monitor, lan iMessage Monitor.

Bagian 2: Cara Maca Pesen teks Wong liya kanthi online gratis

Nalika bagean sadurunge rinci babagan langkah-langkah kanggo maca pesen iPhone wong, sinau kanggo nyegat pesen-pesen Android uga penting. Iki sing bakal dakwartakake ing bagean iki.

2.1 Maca Pesen Wong Ora Nggunakake Wong Ngerti Kanthi Minspy

Yen sampeyan pengin maca pesen telpon ing wong liya, sampeyan kudu nginstal aplikasi intermitor pesen ing target telpon kasebut. Iki pancen ora preduli saka monitor olahpesen sing digunakake.

Nanging,  Minspy kanggo Android mesthekake yen sampeyan ora tau kejiret sanajan Minspy app dipasang ing telpon Android target.

spy-on-android-with-minspy

Kepiye carane Minspy kanggo Pakaryan Android?

Aplikasi Minspy Android dirancang khusus kanggo didhelikake kanthi lengkap, sanajan wis dipasang ing telpon target.

Kanggo miwiti, ukuran aplikasi Minspy kurang saka 2 MB. Iki tegese bakal nginstal ing sawetara detik. Sawise aplikasi wis diinstal, lambang aplikasi bakal ilang saka menu aplikasi telpon target. Mung sampeyan bisa ngluncurake kanthi kode rahasia (ora kudu sampeyan).

Aplikasi iki mung mlaku ing latar mburi tanpa menehi kabar ing telpon. Malah ora bakal ngombe baterei.

Lan yen sampeyan pengin mbusak app, sampeyan bisa ngetrapake siji saka dashboard Minspy (sing bisa digunakake liwat browser web sing disenengi ing piranti apa wae).

** Kabeh piranti Android mbutuhake sampeyan nginstal aplikasi interferor pesen ing telpon target kanggo ngawasi. Yen ana aplikasi sing nyatakake nuduhake pesen telpon Android tanpa instalasi app ing telpon target, iku penipuan. Tetep adoh saka aplikasi kasebut. **

Saiki sampeyan ngerti kepiye cara Minspy kanggo Android, aku bakal mulang sampeyan langkah-langkah sing bisa digunakake kanggo maca pesen saka telpon ing wong liya:

2.2 Cara Maca Pesan Teks Wong Ora Nggawe Wong Ngerti

Kanggo nggunakake Minspy kanggo maca pesen teks wong saka telpon Android, tututi langkah-langkah iki:

Langkah 1: Gawe akun Minspy lan entuk paket langganan kanggo piranti Android.

minspy-sign-up

Langkah 2: Ngundhuh lan nginstal aplikasi Minspy ing target target saka tautan sing wis kasebut ing tuntunan persiyapan. Kaya sing wis kasebut sadurunge, app bakal didhelikake.

Langkah 3: Klik tombol 'Mulai' lan sampeyan wis siap maca pesen teks kasebut.

Instalasi minspy-rampung

Sawise ngeklik tombol 'Start', sampeyan wis siap maca pesen dheweke. Sampeyan bisa nggunakake Pesen Monitor utawa tab Aplikasi Media Sosial kanggo ngerteni kabeh pesen sing dikirim utawa ditampa.

Bagean 3: Ketik Nomer Cell, Waca Tèks Gratis tanpa nginstal Target Target

Nganti saiki, aku wis ujar babagan carane nggunakake Minspy kanggo maca pesen saka wong liya tanpa telpon lan ora ngerti.

Yen aku ora ngandhani sawetara aplikasi interferor pesen liyane, sampeyan bisa uga mikir manawa aku ora adil lan sebagian. Sawise ujar manawa, aku arep dakkandhani sawetara cara liya kanggo maca teks tanpa telpon.

Waca uga: Kepiye Aku Bisa ngawasi Pesen Teks Anakku Gratis?

3.1 Spyier- Pesen teks Terusake menyang telpon kanthi rahasia

spyier-box-2019

Spyier iku cara sing apik kanggo maca pesen saka wong liya tanpa duwe telpon. Nawakake solusi pemantauan pesen Android lan iPhone, kayata Minspy.

Iki uga layanan web sing dianggo tanpa kudu ngrusak utawa jailbreak telpon target. Apa sing paling apik babagan Minpsy minangka antarmuka, sing rampung orientasi supaya gampang digunakake.

Sawetara perkara sing nggawe Spyier sampurna kanggo pemantauan pesen yaiku:

Dhukungan pangguna:

Spyier duwe eksekutif dhukungan pangguna dhewe sing semangat kanggo mbantu sampeyan karo masalah sing sampeyan bisa nemoni. Sanajan kasebut, amarga desain sing ora cocog ing Spyier, mesthine sampeyan bakal nemoni masalah.

Rega:

Sampeyan ora bakal nemokake app pemantauan pesen apa sing gratis. Nanging, nalika regane, sampeyan bisa milih aplikasi sing cocog karo kanthong. Spyier nduweni rega paling murah kanggo kabeh aplikasi interferor pesen, kanthi nilai sing paling apik kanggo dhuwit uga.

Antarmuka sing trep:

Kabeh fitur Spyier bisa digunakake saka dashboard layar siji. Dashboard duwe saben fitur kanthi tab darmabakti ing sisih kiwa. Klik ing fitur kanggo mbukak antarmuka, sing gampang digunakake.

Kaya Minspy, Spyier uga dilengkapi demo langsung sing bisa digunakake coba kabeh fitur Spyier gratis.

Bagean 4: Cara Nggawe Pesen Tèks saka Telpon Liyane tanpa nginstal Software

Ana isih solusi liyane sing bisa nyegat pesen telpon wong liya tanpa ndemek ponsel wae (kajaba manawa nggunakake piranti Android). Mangkene:

4.1 Monitor Pesen Teks Spyine

Spyine minangka layanan ngawasi pesen sing bisa digunakake kanggo telpon Android lan iPhone. Sanajan ora populer kaya Minspy utawa Spyier, fitur Spyine apik banget.

Khusus Spyine dumunung ing solusi olahpesen media sosial. Sampeyan bisa maca pesen Facebook wong, Instagram pesen, pesen WhatsApp, lan pesen media sosial liyane karo Spyine.

Nalika maca pesen SMS utawa iMessages saka ponsel, Spyine bisa uga nuduhake pesen sing wis dibuwang wong. Sepira gedhene

4.2 Nyegah Pesen teks Tanpa Telpon Target Gratis

Cara favoritku kanggo nyegat pesen teks wong liwat Spyine yaiku nggunakake modul pesen inbuilt padha. Tab iki nuduhake pesen sing dikirim lan ditampa uga informasi babagan wong sing sesambungan karo pangguna.

Loro saka fitur kasebut, uga ana fitur keylogger sing kasedhiya. Fitur iki nuduhake sampeyan pangguna sing bisa ngetik ing telpon. Iki kalebu panelusur web, jeneng pangguna, sandhi lan sing paling penting - pesen.

Bungkus

Yen sampeyan pengin ngerti babagan maca pesen teks saka telpon liyane, aku saiki wis mulang sampeyan supaya akeh cara kanggo nindakake. Pakaryaku ing kene wis rampung, lan tugas sing wis dicekel rampung.

Aku saranake sampeyan menyang tab liyane lan tindakake cara apa wae sing dakusulake ing kene. Sampeyan bakal disenengi nalika ndeleng pesen ponsel wong ing layar sajrone limang menit.