Cara Ndelok Ponsel Wong Sithik Tanpa Nelpon

Yen sampeyan lagi ing kene, sampeyan bisa uga golek cara kanggo ndelok telpon seluler wong tanpa ngakses. Dina iki dina sing bejo amarga sampeyan ana ing panggonan sing bener. Aku bakal ngandhani kabeh babagan ndelok ponsel.

Cara sing bakal dakrembug karo sampeyan bengi iki bisa digunakake kanggo ndelok telpon Android uga iPhone. Salajengipun, kanthi ndelok iki, sampeyan bisa entuk data ponsel saka adoh saka endi wae.

Sampeyan mung kudu maca pandhuan kanthi tliti nganti pungkasan, turah-turah bakal gampang marai. Mula, tanpa ngenteni maneh, ayo miwiti karo pandhuan iki:

Bagean 1: Cara Ndelok Ponsel Tanpa Nduweni

Cetha manawa nalika sampeyan ndelok telpon seluler wong, sampeyan ora pengin ngerti. Sampeyan mbutuhake cara sing bisa dipercaya lan tenang. Pungkasan, yen sampeyan ndelok telpon seluler wong sing sampeyan tresnani, kabeh bakal gagal yen sampeyan kejiret nindakake.

Dadi, aku bakal miwiti mulang sampeyan cara sing bakal menehi ngerti kepiye ndelok ponsel sopo ing tumindak:

1.1 Minspy- Solusi Ndelok Telpon Paling Enak

Yen sampeyan pengin ndelok piranti Android utawa iOS lan sampeyan butuh solusi sing bisa digunakake 10 kali lipat saka 10, Minspy minangka sing sampeyan butuhake.

Minspy minangka layanan ndelok telpon online sing bisa nyedhiyani sampeyan data saka smartphone apa wae, anggere mbukak ing sistem operasi Android utawa iOS. Iki minangka solusi ndelok telpon jarak adoh sing ngidini sampeyan ndelok telpon sanajan saka macem-macem penjuru jagad.

minspy-spanduk

Karo pelanggan ing saindenging jagad, mayuta-yuta wong nggunakake Minspy kanggo ngawasi garwa, bocah utawa karyawan. Dadi, luwih becik ngerti apa sing didhelikake wong-wong ing sekitar sampeyan.

Salah siji perkara sing dak tresnani babagan Minspy yaiku ora preduli amarga sampeyan ndelok ponsel wong liya. Apa wae target sampeyan, fitur Minspy mesthi bakal bisa nggayuh.

Ayo dakcritakake sawetara alasan sing nggawe Minspy dadi solusi telik telpon paling apik ing saindenging jagad:

Napa Yuta Pangguna Spying Telpon Seluler Nggunakake Minspy

Yen sampeyan pengin ngerti apa sing nggawe Minspy dadi istimewa, sampeyan kudu maca faktor kasebut kanthi tliti:

Aplikasi siluman

Nalika nggunakake solusi ndelok telpon Minspy kanggo ndelok telpon Android utawa iOS, pangguna target ora bakal bisa ngerteni. Iki amarga desain siluman Minspy kanggo telpon iPhone lan Android.

Kasunyatane, sampeyan bisa ndelok iPhone apa wae tanpa disentuh yen nggunakake MInspy. Kanggo telpon Android, sampeyan kudu nutul target telpon paling ora sepisan (kaya karo KABEH app ndelok ponsel). Nanging, malah aplikasi Android 100% didhelikake.

Layanan web

Sampeyan bisa nggunakake fitur Minspy liwat dashboard online sing mbukak ing browser web apa wae sing digunakake. Dashboard iki bisa diakses kanthi mlebu menyang akun Minspy liwat situs web.

Dashboard minspy

Ora dibutuhake ROOT utawa jailbreak

Udakara 90% app ndelok ponsel njaluk sampeyan ROOT utawa jailbreak telpon target supaya bisa aktif. Nanging, nggunakake teknologi canggih sing dirancang para jenius, Minspy bisa ndelok telpon apa wae tanpa kudu ROOT utawa jailbreak.

Keamanan data

Nalika sampeyan ndelok telpon wong sing sampeyan tresnani (sing biasane kedadeyan), sampeyan ora pengin data pribadine bocor menyang wong liya. Mula, keamanan data minangka masalah gedhe lan sampeyan ora kudu nglirwakake.

Minspy njupuk langkah keamanan ekstra babagan iki. Ora nyimpen data pribadi ing servere. Nyatane, sanajan tim Minspy dhewe ora bisa ndeleng data pribadi sampeyan sanajan pengin. Pancen angel golek level keamanan iki ing panggon liya.

Amarga kabeh faktor kasebut, mula angel golek app ndelok ponsel sing bisa nawakake nganti Minspy. Aja percaya karo aku. Ora masalah. Sampeyan bisa deleng Minspy langsung liwat demo gratis. Sampeyan ora prelu ndhaptar utawa nginstal aplikasi apa wae.

Aku ngerti sampeyan kepengin weruh apa sing bisa dideleng karo Minspy. Aja kuwatir, aku bakal menehi sampeyan Ndeleng ing fitur Minspy uga. Waca terus kanggo ngerteni luwih lengkap:

Babagan Sampeyan Bisa Nganggo Minspy

Nalika nggunakake Minspy, kemungkinan prekara sing bisa ditindakake ora ana enteke. Ing ngisor iki minangka sawetara fitur Minspy sing umum digunakake:

Spy Media Sosial

Kanthi Minspy, sampeyan bisa entuk kabeh pesen media sosial sing wis dikirim lan ditampa wong. Nalika aku ujar media sosial, tegese kalebu kabeh platform kaya Facebook, Instagram, WhatsApp lan situs media sosial populer liyane sing digunakake dening wong kasebut.

minspy-whatsapp-ndelok

Keylogger

Fitur keylogger nuduhake kabeh pangguna sing diketik ing telpon. Iki kalebu pesen, telusuran browser, jeneng pangguna, lan uga sandhi. Sanajan mbusak apa wae, keylogger isih bisa nduwe.

Rincian minspy-keylogger

Monitor Browser

Monitor browser web bakal nuduhake kabeh situs web sing wis dikunjungi pangguna. Nyatane, sampeyan malah bisa ngalangi akses pangguna menyang situs web tartamtu sing dikarepake. Fitur iki migunani banget kanggo wong tuwa lan perusahaan.

Monitor telpon

Kanthi monitor telpon, sampeyan bisa ndeleng log kabeh telpon mlebu lan telpon metu saka pangguna. Sampeyan uga bisa ngrekam telpon yen pengin ngerteni luwih lengkap babagan rahasia wong liya.

minspy-mriksa-telpon-dhaptar

Ana akeh (sejatine LOT) fitur sing sampeyan entuk kanthi Minspy. Kanggo entuk gambaran sing luwih jelas babagan iki, sampeyan bisa deleng demo Minspy. Sampeyan bisa ndeleng kabeh fitur kanthi gratis.

Spying ing Cell Phone Menengan karo Minspy

Saiki sampeyan ngerti sepira gedhene Minspy, mula dakcritakake babagan cara kerjane meneng-menengan kanggo nyedhiyakake data target telpon.

Aku bakal ngandhani siji-siji iki kanggo piranti iOS banjur kanggo piranti Android.

Spying iPhone Menengan:

Nalika sampeyan pengin Spy iPhone, Solusi IOS Minspy malah ora bakal njaluk sampeyan tutul iPhone target. Iki amarga Minspy nggunakake Fitur ICloud sing wis diinstal ing kabeh iPhone ing kothak.

spy-on-iphone-with-minspy

Kanthi fitur iCloud, kabeh data iPhone diunggah menyang server iCloud. Minspy nggunakake serep maya iki kanggo ngekstrak kabeh data pribadi piranti.

Mula, sing kudu sampeyan lakoni kanggo ndelok iPhone yaiku nyedhiyakake kredensial Minspy iCloud saka target iPhone. Yakin, Minspy ora nyimpen kredensial kasebut ing server, mung kanggo konfigurasi pisanan.

Spying Telpon Android Menengan:

Nalika sampeyan pengin Spy telpon Android, saben piranti lunak ndelok bakal njaluk sampeyan nginstal app ndelok ing telpon target. Iki amarga struktur unik Android, lan ora malah Minspy bisa ngatasi watesan iki. Nanging, aja nganti kecuwan saiki.

Sanajan sampeyan kudu nginstal aplikasi Minspy ing telpon target, pangguna liyane ora bakal ngerti. Iki amarga tumindak unik sing digawe ing desain aplikasi Minspy.

spy-on-android-with-minspy

Ukuran aplikasi Minspy kanggo Android kurang saka 3 MB tegese bakal diinstal ing sawetara detik. Sawise diinstal, lambang aplikasi bakal ilang saka menu aplikasi telpon target. Mung sampeyan sing bisa miwiti nganggo kode rahasia (sanajan sampeyan ora prelu diluncurake).

Aplikasi kasebut mlaku meneng ing latar mburi tanpa nyebabake kabar. Piranti iki dirancang supaya ora nggunakake batere babar pisan.

Lan yen sampeyan pengin mbusak app, sampeyan bisa nggunakake jarak adoh liwat dashboard Minspy saka browser web apa wae. Mula, sawise akses kaping pisanan, sampeyan ora prelu nutul target telpon Android maneh.

** Kabeh solusi ndelok Android mbutuhake nginstal app ndelok ing telpon target. Yen ana layanan telik sing ngaku-yen ndelok Android tanpa nginstal aplikasi, mula klaim palsu. Nyingkiri layanan kasebut kajaba sampeyan pengin dirampok wektu, dhuwit utawa data **

Saiki, ayo dakwartakake langkah-langkah kanggo ndelok ponsel nganggo Minspy. Aku bakal rinci langkah-langkah kanggo iPhone sing mlebu Bagean 1.2, lan langkah-langkah kanggo telpon Android ing Bagean 1.3.

1.2 Cara Spy Ponsel Tanpa Ngakses Ponsel

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, ndelok iPhone ora mbutuhake sampeyan tutul iPhone target sanajan sapisan. Yen sampeyan pengin nindakake, sampeyan mung kudu tindakake telung langkah gampang iki:

Langkah-langkah kanggo Spy iPhone

Langkah 1: Mlebu kanggo akun Minspy lan entuk paket langganan kanggo piranti iOS (kalebu iPhone lan iPad).

minspy-sign-up

Langkah 2: Verifikasi kredensial iCloud piranti target kanthi Minspy.

minspy-verifikasi-icloud-id-pandhuan

Langkah 3: Klik ing tombol 'Start' lan sampeyan siyap ngawasi piranti target.

Instalasi minspy-rampung

Yen sampeyan ngeklik 'Mulai', sampeyan bakal digawa menyang dashboard Minspy. Sampeyan bisa nggunakake kabeh fitur saka Minspy saka kene.

1.3 Cara Meneng-menengan Telpon Android Kanthi Meneng-menengan

Nalika ndelok telpon Android, sampeyan butuh akses siji-wektu menyang telpon target mung kanggo ngatur Minspy. Sawise iku, sampeyan ora prelu tutul maneh. Sampeyan bisa tindakake langkah iki kanggo njupuk data telpon Android:

Langkah-langkah kanggo Spy Telpon Android

Langkah 1: Mlebu kanggo akun Minspy lan entuk paket langganan kanggo piranti Android.

minspy-sign-up

Langkah 2: Download lan instal aplikasi Minspy ing telpon target saka link sing kasebut ing pandhuan.

Langkah 3: Klik ing tombol 'Start' lan sampeyan siyap ngawasi piranti target.

Instalasi minspy-rampung

Yen sampeyan ngeklik 'Mulai', sampeyan bakal digawa menyang dashboard Minspy. Sampeyan bisa nggunakake kabeh fitur saka Minspy saka kene.

Sampeyan bisa uga seneng: Cara Telpon ponsel

Bagean 2: Kepiye Bisa Ndelok Telpon Tanpa Nginstal Piranti Lunak ing Target Telpon?

Urip tanpa pilihan iku kaya ing ruang tamu es krim lan mung nemokake siji rasa es krim. Kabeh wong seneng ngerti luwih saka siji cara kanggo nindakake tugas.

Semono uga aplikasi ndelok ponsel. Nalika Minspy minangka cara sing apik kanggo ndelok ponsel tanpa ndemek, ana sawetara cara liyane sing apik banget. Ayo dakcritakake uga babagan aplikasi iki:

2.1 Spyier- Kepiye Ninja Spies ing Ponsel

spyier-box-2019

Spyier minangka salah sawijining aplikasi ndelok ponsel sing paling populer sing wis dakwaca luwih saka sing bisa dietung. Nyatane, aku uga wis maca babagan Spyier ing toko review teknologi paling gedhe ing kana, kayata PCMag, TechRadar, lsp.

Ing kabeh tinjauan kasebut, siji perkara umum - yen sampeyan pengin app ndelok telpon, Spyier bakal menehi apa sing sampeyan karepake lan liya-liyane. Kanthi luwih saka 35 fitur sing njamin ora ana data telpon target sing didhelikake saka sampeyan, Spyier kudu ana yen sampeyan ora pengin nyoba menyang MInspy.

Kaya Minspy, Spyier uga layanan web. Sampeyan bisa ndeleng data iPhone saka browser web ing piranti apa wae yen nggunakake Spyier. Target iPhone bisa ana ing ujung alam semesta; nanging, Spyier bakal menehi apa sing sampeyan karepake.

Bagean 3: Cara Ndelok Telpon Wong Tanpa Tutul

Sampeyan bisa uga mikir manawa ndelok ponsel meh ora bisa ditindakake. Nanging, saiki sampeyan duwe Minspy lan duwe Spyier-loro app ndelok telpon sing menehi data pribadi wong sajrone limang menit.

Minangka bonus kanggo sampeyan maca pandhuan nganti kene, aku bakal nuduhake sampeyan cara liyane sing bisa uga digunakake kaya mantra.

3.1 Layanan Spy Telpon Spyine sing Ora Katon

Spyine minangka solusi ndelok ponsel liyane sing luwih anyar tinimbang app sing wis diwaca saiki. Nanging, popularitas sing luwih murah ora ateges kompromi ing kualitas produk amarga aku wis mriksa layanan kasebut.

Nggunakake Spyine kaya telpon ing tangan sampeyan dhewe. Sampeyan bisa ndeleng saben data lan byte data kanthi nyata. Yen entuk pesen, sampeyan mesthi ngerti. Yen dheweke ngirim pesen, sampeyan bakal ngerti.

Lan ora mung diwatesi karo pesen. Spyine bisa nyedhiyakake lokasine, log telpon, data media sosial lan bisa uga liya-liyane.

Babagan sing paling disenengi babagan Spyine yaiku nuduhake konten sing dicopot dening pangguna liyane. Yen ana wong sing nyoba ndhelikake apa-apa, Spyine bakal yakin upayane muspra.

Bagean 4: Pitakon Paling Kerep

Nalika aku wis nyoba sing paling apik kanggo mbuktekake saiki, aku ngerti yen sampeyan isih duwe pitakon. Aku bakal mangsuli pitakon sing paling umum lan dak wangsuli ing kene:

P: Apa ana app ndelok telpon gratis?

A: Ora, ora ana apa-apa. Ana aplikasi ndelok telpon sing 'ngaku' gratis, nanging mung apus-apus sing ora bisa digunakake. Kabeh aplikasi ndelok ponsel sing larang regane, kadang ora bisa diabaikan.

P: Apa aku kudu ROOT utawa jailbreak telpon target kanggo ndelok?

A: Gumantung saka aplikasi ndelok ponsel sing sampeyan gunakake. Aplikasi sing kasebut ing dhaptar iki bisa digunakake tanpa jailbreak / rooting.

P: Apa aku kudu ngakses iPhone target kanggo ndelok?

A: Aplikasi paling dhuwur kaya Minspy bisa ndelok APA wae iPhone tanpa ngakses lan tanpa nginstal aplikasi apa wae.

P: Apa aku kudu ngakses telpon Android target kanggo ndelok?

A: Ya, KABEH solusi solusi Android mbutuhake app ndelok diinstal ing telpon target.

P: Apa aku bisa nyoba app ndelok telpon tanpa tuku?

A: Ya, kabeh aplikasi ndelok telpon ing kene duwe demo langsung sing nuduhake cara kerjane. Sampeyan bisa nyoba demo saka situs web kasebut.

Bungkus

Sampeyan nggoleki cara kanggo ndelok ponsel wong, saiki sampeyan duwe telung cara. Sampeyan mung kudu nyoba dhewe. Nyatane, kepiye sampeyan mbukak jendela browser anyar lan nyoba langkah-langkah sing dakkandhakake ing kene? 5 menit, lan data pribadi duweke sampeyan.