10 Aplikasi Spy Ndhuwur kanggo Android Tanpa Telpon sing Diangkah

Yen sampeyan pengin ngerteni kasunyatane, kadang mung pilihan sampeyan kanggo ndelok wong. Yen dheweke ngapusi sampeyan utawa ndhelikake kasunyatan saka sawetara cara, ndelok kegiatan telpon bisa mbantu sampeyan nemokake informasi penting. Supaya sampeyan bisa nggunakake sawetara app ndelok kanggo nyekel mitra mbeling.

Nanging, sampeyan ora pengin dicekel ndelok. Bisa nyebabake jagad masalah, apamaneh ngrusak hubungan sampeyan karo wong kasebut kanthi permanen.

10 Aplikasi Spy Gratis kanggo Android Tanpa Telpon Target

Sing sampeyan butuhake yaiku cara kanggo ndelok telpon target tanpa kudu dingerteni. Kanthi ngono, kemungkinan sampeyan kejiret ora ana. Kajaba iku, luwih trep kanggo ndelok dheweke saka kadohan.

Apa ana cara kanggo ndelok ponsel saka adoh? Sampeyan mung kudu nggunakake aplikasi ndelok sing bisa digunakake tanpa telpon target! Cepet, aman lan gampang, yen sampeyan kepengin weruh.

Ing artikel iki, kita nggawa 10 aplikasi ndelok gratis paling apik kanggo smartphone Android lan tablet sing bisa digunakake tanpa telpon target. Elinga yen sampeyan mung entuk demo gratis ing sawetara kasus - aplikasi ndelok sing sah larang kanggo dibangun lan dikelola.

Isi Isi

#1 Minspy - Solusi ngawasi Telpon Android Superstar

Minspy kuat banget, canggih Aplikasi ndelik sing didhelikake kanggo Android ora dideteksi. Favorit kasebut disenengi karo wong tuwa, perusahaan, lan wong sing ana hubungane. Aplikasi iki nawakake macem-macem fitur premium kanthi rega sing grapyak. Luwih saka siji yuta wong ing saindenging jagad nggunakake Minspy saiki.

minspy-spanduk

Aplikasi iki wis ditinjau kanthi positif dening sawetara platform online utama kalebu BuzzFeed, Keamanan, Mashable, lan Hardware Tom. Minspy duwe reputasi sing mantep, mula gampang disaranake.

Kajaba iku, ora kabeh aplikasi ndelok bisa dipercaya. Sawetara nyolong informasi pribadi sampeyan utawa nggunakake. Nanging, Minspy nawakake privasi. Rincian pribadi sampeyan ora bakal disimpen, uga ora bisa diakses sapa wae, kalebu pangembang.

1.1 Spying Telpon Seluler Tanpa Akses menyang Target Mobile

Minspy kanggo Android minangka solusi ngawasi telpon jarak jauh. Iki tegese yen sampeyan nginstal Minspy, aplikasi bakal ngirim data kanthi adoh liwat internet. Sampeyan bisa ngakses data ngawasi lan ngontrol aplikasi saka PC utawa browser web smartphone!

Sampeyan ora prelu ing kamar sing padha utawa uga ing kutha sing padha karo target telpon. Sajrone target telpon disambungake menyang internet saben-saben, sampeyan bakal bisa ngawasi apa sing ditindakake pangguna saka jarak jauh saka browser web sampeyan.

Elinga yen sampeyan kudu nginstal Minspy ing target telpon dhisik. Aman lan cepet. Sampeyan ora butuh luwih saka 3 menit kanggo instalasi. Sawise app diinstal, sampeyan duwe opsi kanggo ndhelikake app. Bakal mbukak ing mode siluman, ora dingerteni pangguna pangguna.

Sawise nginstal Minspy, sampeyan ora kudu ndemek telpon Android utawa tablet maneh. Aplikasi kasebut bakal dianyari kanthi otomatis yen dibutuhake. Sampeyan bakal bisa ngontrol jarak adoh. Yen perlu, sampeyan bisa uga mbusak aplikasi kasebut kanthi siji klik.

** Pènget: Ora ana aplikasi ndelok Android ing pasar sing bisa digunakake tanpa download lan instalasi piranti lunak dhisikan. Yen sampeyan nemokake solusi ndelok Android sing nawakake instalasi jarak jauh, mula iku upaya apus-apus, virus utawa phishing. Aja diapusi! **

1.2 Paket Minspy ing Loro Welasan Fitur ngawasi Kuat

Minspy nawakake macem-macem pilihan fitur ngawasi sing kuat. Sampeyan bisa ndeleng apa sing kedadeyan ing piranti target ing wektu nyata:

  • Waca pesen teks: Kanthi Minspy, sampeyan bisa maca kabeh pesen teks sing ditulis lan ditampa pangguna. Aplikasi iki bakal nuduhake rincian kayata rincian kontak, nomer telpon, lan entri wektu lan tanggal.
  • Tindakake kegiatan media sosial: Sampeyan bisa ngetutake kegiatan pangguna ing aplikasi media sosial kayata Facebook, Instagram lan Twitter. Minspy nampilake pesen, gambar, pandherek lan liya-liyane.
  • Lokasi trek: Minspy bisa nglacak lokasi adhedhasar GPS ponsel. Sampeyan bisa ndeleng gerakan ponsel kanthi nyata. Uga, Minspy nawakake log lokasi kanthi rincian kaya alamat, koordinat geografis lan tampilan dalan Google.
  • Siapke geofence: Kanthi fitur geofence, sampeyan bisa nyetel zona sing ditonton ing peta. Yen telpon Android utawa tablet sampeyan nyebrang zona, sampeyan bakal nampa peringatan. Iki minangka cara sing apik kanggo njaga tab wong liya.
  • Deleng rincian kontak: Minspy bisa ndelok buku Kontak. Sampeyan bisa ndeleng kontak, alamat, nomer telpon, nampilake gambar lan rincian liyane sing relevan.  
  • Download file media: Tertarik karo gambar sing disimpen wong ing telpon utawa tablet? Minspy ngidini sampeyan ndeleng lan ndownload kabeh koleksi file media.
  • Tik pesen sing wis dihapus: Yen wong kasebut mbusak pesen utawa obrolan sing ora pengin ditonton wong liya, Minspy isih bisa njupuk kanggo sampeyan lan nuduhake.
  • Temokake sandhi nganggo keylogger: Pungkasane, Minspy dilengkapi fitur keylogger sing apik. Aplikasi iki bisa nglacak kabeh tombol penunjuk sing digawe ing telpon target. Nalika pangguna ngetik jeneng akun lan sandhi, sampeyan bisa ndeleng!

Sampeyan entuk sawetara fitur liyane kajaba sing kasebut ing kene, kalebu maca email, pamriksa riwayat browser, pamirso cathetan, lan liya-liyane.

1.3 5 Alasan sing Nggawe Minspy Aplikasi Spy Android Nomer 1

Napa kita yakin manawa Minspy minangka piranti lunak ndelok ponsel paling adoh sing bisa digunakake tanpa target telpon? Mangkene sawetara sebab kenapa kedadeyan iki:

  1. Minspy pribadi lan aman digunakake

Aplikasi ndelok ora mesthi aman digunakake. Sawetara wong nyolong informasi pribadi sampeyan lan uga virus sing nyamar. Kanthi Minspy, sampeyan ora kudu kuwatir apa wae. Aplikasi iki pancen aman digunakake.

Data pribadi sampeyan ora bakal duwe risiko dicolong. Aplikasi kasebut ora nyimpen data pribadi utawa dituduhake karo sapa wae. Data aplikasi ora bisa diakses dening pangembang utawa staf.

  1. Minspy nduwe reputasi apik banget

Minspy digunakake dening siji yuta wong ing luwih saka 190 negara ing saindenging jagad. Aplikasi iki digunakake kanggo ngontrol wong tuwa, ngawasi karyawan, lan uga minangka alat serep telpon. Wong gumantung marang aplikasi amarga alasan kerja lan pribadi. Sampeyan bisa nggunakake supaya efektif.

  1. Aplikasi iki bisa digunakake tanpa root

Umume aplikasi ndelok mbutuhake rooting. Rooting mbutuhake wektu sing suwe, ora didhelikake lan mbatalake garansi piranti. Sampeyan mbutuhake akses fisik menyang piranti target yen pengin ROOT. Kabeh faktor kasebut nggawe rooting dadi repot.

Untunge, Minspy minangka app ndelok canggih sing ora mbutuhake oyot! Iki tegese sampeyan bisa nyiyapake app kanthi sawetara menit kanthi cara sing gampang.

  1. Minspy ora bisa dideteksi

Yen sampeyan pengin ndelok telpon Android target, sampeyan butuh cara kanggo nindakake kanthi menengan. Minspy kaya wicaksana. Sawise ndhelikake aplikasi sawise instalasi, sampeyan ora bisa ndeteksi.

Aplikasi Minspy mlaku ing latar mburi tanpa ngerti pemilik telpon. Ikon app ilang saka laci app lan dhaptar aplikasi sing wis diinstal. Minspy ngirim data tanpa ngirangi batere telpon uga. Kabeh mau nggawe aplikasi ndhelik banget.

  1. Minspy gampang digunakake

Minspy ora mbutuhake keahlian teknis kanggo nginstal utawa nggunakake sampeyan. Sampeyan mung bisa ngatur aplikasi nganggo telpon utawa PC. Aplikasi kasebut nduweni antarmuka adhedhasar web, tegese sampeyan bisa nggunakake saka browser web, sanajan sampeyan adoh saka omah.

Apa sampeyan kepengin nyoba Minspy dhewe? ndeleng Demo langsung gratis Minspy kasedhiya ing kene!

#2 Spyic: Spy App kanggo Android Tanpa Telpon Target

Aplikasi kaloro sing kasedhiya kanggo sampeyan yen pengin Spy Android tanpa telpon target diarani Spyic. Spyic minangka solusi ngawasi ponsel sing populer. Nduwe reputasi apik banget lan akeh digunakake, sing nggawe solusi sing bisa dipercaya.

2.1 Spyic ngidini sampeyan Spy telpon Android mbatalake

Sampeyan bisa ngawasi telpon Android utawa tablet kanthi adoh nganggo Spyic. Aplikasi iki nduweni antarmuka adhedhasar web, tegese sampeyan bisa ngakses macem-macem fitur aplikasi saka browser web. Sampeyan bisa nggunakake smartphone utawa PC.

Spyic mbutuhake instalasi piranti lunak dhisikan. Ora mbutuhake wektu luwih saka sawetara menit. Sawise instalasi, sampeyan duwe pilihan kanggo ndhelikake aplikasi kasebut. Sawise iku, sampeyan bisa ndelok telpon Android tanpa kudu diakses kanthi fisik.

Apa sing bisa ditindakake Spyic kanggo sampeyan? Mangkene ringkesan ringkes:

  • Aplikasi iki ngidini sampeyan ngawasi pesen lan kegiatan media sosial.
  • Sampeyan bisa mriksa log telpon lan informasi kontak.
  • Sampeyan bisa ngakses riwayat browser lan cathetan.
  • Keylogger bisa mbantu ngerteni jeneng akun lan sandhi.

Spyic nawakake kabeh fitur sing bisa sampeyan pikirake. Iki cukup informasi kanggo sampeyan ngerti kasunyatane.

2.2. Spyic minangka aplikasi ndelok sing apik banget

Spyic minangka salah sawijining aplikasi ndelok Android paling apik ing pasar. Mangkene sawetara sebab kenapa produk iki misuwur banget:  

  • Spyic gampang dipasang: Sampeyan bisa nginstal Spyic kanthi cepet. Aplikasi iki cilik lan dilengkapi instruksi instalasi sing jelas. Sampeyan ora butuh ilmu teknis kanggo nginstal app utawa ngakses mengko. Kajaba iku, ora mbutuhake oyot.
  • Aplikasi bisa didhelikake: Sawise nginstal aplikasi, sampeyan bisa ndhelikake. Aplikasi kasebut bakal mbukak, didhelikake, ing latar mburi tanpa dingerteni pangguna. Aplikasi iki cilik lan ora ngeculake batere, dadi ndhelik banget.
  • Bisa dipercaya: Spyic wis suwe banget. Aplikasi iki nduweni basis pangguna sing akeh lan wis dites. Sampeyan bisa yakin manawa aplikasi wis bisa digunakake kanthi bener.

#3 Spyier: Ndelok Ponsel Tanpa Akses menyang Telpon Target

Spyier minangka aplikasi kontrol parental premium kanggo Android. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanggo ndelok telpon Android utawa tablet modern sing mbukak OS 4 lan ndhuwur. Aplikasi iki gampang disiyapake lan nawakake fitur sing migunani.

Spyier nyedhiyakake akses tanpa wates menyang piranti Android apa wae

Spyier nyedhiyakake macem-macem fitur:

  • Sampeyan bisa ngawasi teks, media sosial, lan log telpon.
  • Sampeyan bisa mriksa aplikasi sing wis diinstal lan lokasi nyata pangguna.
  • Sampeyan bisa nemokake jeneng pangguna lan sandhi kanthi keylogger.

Aplikasi iki pancen larang wektu sampeyan

Spyier minangka merek sing terkenal lan migunani banget kanggo wektu sampeyan:

  • Spyier bakal mbukak ing latar mburi minangka aplikasi sing didhelikake.
  • Aplikasi iki wis dicoba lan dites kanthi akeh lan meh bebas bug.
  • Sampeyan bisa nggunakake demo langsung gratis kanggo ndeleng macem-macem fitur.

Spyier wis mlebu ing urutan kaping telu ing dhaptar amarga efektif, gampang digunakake lan bisa digunakake tanpa root.

#4 Spyine: Download Spyware Gratis Tanpa Tutul Telpon Target

Spyine minangka aplikasi sing digawe dening perusahaan mapan. Paling populer ing antarane wong-wong sing pengin tetep ngati-ati marang wong sing dikasihi. Aplikasi iki kompatibel karo piranti Android paling modern. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut saka browser web apa wae.

Spyine nawakake kabeh fitur sing sampeyan butuhake

Sampeyan entuk pilihan akeh fitur karo Spyine:

  • Sampeyan bisa ngawasi telpon lan kontak pangguna. 
  • Sampeyan bisa ndeleng lokasi lan nyetel geofences.
  • Sampeyan bisa ngawasi media sosial kayata Facebook.

Sampeyan ora kudu bosok kanggo nggunakake Spyine

Spyine minangka aplikasi ndelok canggih:

  • Aplikasi iki bisa digunakake tanpa root.
  • Nduwe antarmuka adhedhasar web.
  • Sampeyan bisa ndhelikake aplikasi lan nggunakake rahasia.

Spyine nomer papat ing dhaptar amarga dikemas karo fitur sing kuat lan minangka solusi sing bisa dipercaya kabeh.

#5 Cocospy: Piranti Lunak ndelok Ponsel Remote tanpa Ponsel Target

Sabanjure ing dhaptar kita yaiku Cocospy. Cocospy minangka jeneng kondhang ing pasar spyware. Aplikasi iki nawakake fitur sing apik lan aplikasi sing solid ing sekitar. Bisa digunakake karo kabeh telpon Android paling anyar lan tablet ing mode siluman.

Sampeyan entuk fitur sing apik tenan

Cocospy bisa nuduhake apa sing kedadeyan ing piranti target:

  • Waca kabeh pesen, kalebu pesen teks lan media sosial.
  • Priksa lokasi lan entuk riwayat lokasi.
  • Deleng email, cathetan, lan informasi liyane.

Cocospy bisa digunakake liwat browser web

Sampeyan bakal bisa nggunakake Cocospy saka browser web apa wae:

  • Sampeyan bisa ndelok telpon mbatalake sawise nginstal Cocospy.
  • Aplikasi iki bisa digunakake ing mode siluman, tanpa dingerteni pangguna.
  • Aplikasi iki ora mbutuhake oyot.

Amarga Cocospy nawakake fitur sing apik lan duwe reputasi sing mantep, mula dadi nomer 5 ing dhaptar kasebut.

#6 Salin 9: Ponsel Gratis Tanpa Telpon sing Sampeyan Nonton

Entri kaping 6 ing dhaptar yaiku Copy9. Aplikasi iki umume dikenal hacking sandhi Facebook, nanging uga nawakake fitur liyane sing ngidini sampeyan ngawasi telpon Android wong.

Copy9 nawakake sawetara fitur migunani

Copy9 minangka aplikasi sing apik:

  • Copy9 kasedhiya nganggo keylogger cracking tembung sandhi. 
  • Aplikasi iki bisa digunakake kanggo ngawasi telpon apa wae.

Copy9 kadaluwarsa

Copy9 minangka aplikasi lawas sing bisa uga ora kompatibel karo telpon Android modern:

  • Copy9 digawe kanggo telpon Android generasi lawas.
  • Aplikasi iki duwe antarmuka sing ketinggalan jaman.

Copy9 minangka aplikasi sing apik, nanging angel digunakake, dadi #6 ing dhaptar.

#7 Phonesheriff

Phonesheriff digawe dening perusahaan sing nawakake macem-macem produk ndelok sing gegandhengan. Aplikasi Ponsel sing duwe reputasi paling apik lan wis suwe. Wis ditampilake ing platform kaya New York Times.

Telpon

Phonesheriff bisa digunakake ing mode siluman

Phonesheriff ngidini sampeyan ngawasi meneng wae piranti Android:

  • Priksa aplikasi media sosial kaya Facebook.
  • Maca pesen lan priksa telpon.

Phonesheriff disusupi

Data sampeyan bisa uga ora aman karo Phonesheriff:

  • Aplikasi iki bubar diretas.
  • Data pangguna rahasia dicolong.

Amarga hacking app, bisa uga ora kasedhiya maneh. Nanging, perlu dielingake.

#8 DDI Utility

Sabanjure ing dhaptar iki yaiku aplikasi manajemen data sing diarani DDI Utilities. DDI Utilities luwih saka cadangan data lan aplikasi manajemen tinimbang solusi telik. Nanging sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo njaga tab ing saben piranti Android liwat serep data.

Utilitas DDI

Utilitas DDI dilengkapi cadangan data sing apik

Sampeyan bisa nggunakake Utilitas DDI kanggo nggawe serep data:

  • Sampeyan bisa nggawe serep lan ndeleng kegiatan ing target telpon Android.
  • Serep bisa digunakake kanggo ngawasi pangguna telpon saka mbatalake.

Utilitas DDI mbutuhake oyot

Utilitas DDI dudu aplikasi sing paling gampang dipasang:

  • Sampeyan kudu ROOT piranti target kanggo nyiyapake app.
  • Bisa uga ora sepi.

Amarga app iki duwe sawetara kekurangan, iki #8 ing dhaptar.

#9 Hoverwatch

Hoverwatch minangka aplikasi ndelok lengkap sing bisa digunakake ing pirang-pirang platform. Aplikasi iki dilengkapi antarmuka pangguna sing apik lan ndhukung akeh fitur spionase. Sampeyan bisa nggunakake Hoverwatch kanggo ngawasi smartphone utawa tablet Android paling anyar.

Hoverwatch minangka aplikasi multi-platform

Hoverwatch nawakake sawetara fitur sing apik:

  • Ndhukung Windows lan Mac saliyane Android.
  • Aplikasi iki nawakake suite lengkap fitur pemantauan.

Aplikasi kasebut ilang fitur utama

Kanthi Hoverwatch, sampeyan ilang fitur utama:

  • Aplikasi ora bisa log kredensial ing piranti Android.

Nalika Hoverwatch minangka aplikasi sing apik, fitur tombol sing ilang diselehake ing #9.

#10 FlexiSPY

Aplikasi pungkasan ing dhaptar kasebut diarani FlexiSPY. Iki minangka solusi sing cukup populer lan nawakake fitur sing kuat lan bisa dipercaya. Aplikasi iki bisa ndelok Mac pribadi lan PC liyane kajaba telpon Android, yaiku bonus sing apik.

FlexiSPY

FlexiSPY minangka aplikasi sing apik

FlexiSPY bisa nyedhiyakake macem-macem fitur sing migunani:

  • Sampeyan bisa ngawasi kontak populer lan riwayat telpon.
  • Aplikasi iki ngidini sampeyan ndeleng kegiatan media sosial.

Aplikasi iki mbutuhake oyot

Sayange, FlexiSPY angel dipasang:

  • Aplikasi iki mbutuhake root kanggo bisa digunakake.
  • Rooting iku angel lan beboyo.

FlexiSPY minangka aplikasi sing solid, nanging syarat rooting dadi angel dipasang lan digunakake. Iki diselehake ing #10 ing dhaptar.

Pitakon lan wangsulan

  1. Apa app ndelok Android aman digunakake?

Sing misuwur kaya Spyic bisa digunakake kanthi aman, huh. Yen sampeyan ora bisa verifikasi reputasi aplikasi, luwih becik nggunakake kasebut. Iki bisa uga virus sing nyamar utawa mung apus-apus.

  1. Apa bisa nginstal aplikasi ndelok Android saka adoh?

Sampeyan ora bisa nginstal app ndelok Android mbatalake, ora. Sampeyan kudu diinstal kanthi manual ing target telpon. Ing sawetara kasus, sampeyan bisa uga ngapusi pangguna kanggo nginstal, nanging bagean saka instalasi piranti lunak kudu kedadeyan.

  1. Saka ngendi aku ngakses data telik?

Iku gumantung karo aplikasi sing digunakake. Aplikasi modern kayata Minspy bisa diakses langsung saka browser web sampeyan. Iki bisa uga browser web PC utawa smartphone, sing nggawe kontrol aplikasi luwih gampang.

  1. Apa pangguna bakal ngerti aku ndelok dheweke?

Maneh, gumantung karo aplikasi sing digunakake. Yen sampeyan nggunakake aplikasi kaya Minspy, pangguna ora bakal weruh amarga 1) app ora butuh root lan 2) sampeyan bisa ndhelikake app sawise nginstal lan ngakses data app saka jarak jauh.

  1. Apa sing kedadeyan karo informasi pribadi nalika nggunakake aplikasi ndelok?

Yen sampeyan nggunakake aplikasi telik sing bisa dipercaya kaya Spyier, informasi pribadi sampeyan bakal dilindhungi. Yen ora, mesthi ana bebaya informasi sampeyan disusupi, dicolong, utawa didol menyang wong kanggo golek bathi.

Kesimpulan

Sing ngrampungake pilihan kita saka 10 aplikasi ndelok gratis paling apik kanggo Android sing bisa digunakake tanpa telpon target. Kabeh app ing dhaptar kasebut kudu dipriksa, nanging 5 aplikasi pisanan nyedhiyakake campuran fitur lan kemudahan panggunaan sing paling apik.