10 Aplikasi Spy Best

Apa sampeyan golek cara kanggo ndelok ponsel? Proses kasebut bisa uga luwih gampang tinimbang sing sampeyan kira.

Mesthine, ngentekake awan lan wengi nulis kode utawa ngetutake sawetara metode DIY ora bakal migunani apa-apa. Sampeyan kudu nggunakake aplikasi sing bisa nindakake tugas kanggo sampeyan. Ana ton aplikasi ndelok ing internet sing bisa nggayuh tujuan sampeyan.

app paling apik-spy-app

Nanging, sanajan ana aplikasi sing pancen sampurna, umume aplikasi ndelok telpon palsu lan dirancang kanggo ngrampok wektu lan uga data pribadi.

Mula, kudu milih aplikasi ndelok ponsel kanthi wicaksana. Aku ngerti manawa sampeyan ora duwe wektu akeh kanggo paneliti aplikasi ndelok telpon sing digunakake.

Mula, minangka kanca sampeyan, aku wis mriksa kabeh aplikasi telpon telik sing ana ing kana. Mangkene dhaptar aplikasi ndelok telpon paling apik sing bisa digunakake. Iki digawe sawise riset pirang-pirang jam, dadi sampeyan bisa dipercaya kabeh informasi sing disedhiyakake ing kene asli.

Ndhuwur 10 Aplikasi Spy

Kanggo menehi sampeyan ide sing jelas babagan aplikasi sing luwih apik tinimbang liyane, aku wis menehi rating aplikasi iki wiwit saka sing paling apik. Waca kanthi tliti nganti pungkasan kanggo nemokake cara milih app ndelok ponsel.

Bagean 1: Minspy

Yen ngomong babagan ndelok wong liya, meh ora ana app liyane sing bisa luwih apik tinimbang Minspy. Iki minangka aplikasi ndelok seluler sing dilengkapi fitur sing duwe basis pangguna sing saya tambah ing saindenging jagad.

minspy-spanduk

Sampeyan bisa menehi jeneng fitur sing bisa dibayangake ing aplikasi ndelok telpon lan nyoba sing paling apik kanggo nemokake app ndelok iPhone paling apik utawa app ndelok Android paling apik, lan aku bisa njamin manawa bakal ana ing Minspy.

Digawe dening klompok peretas etika paling jenius ing kana, Minspy duwe antarmuka tanpa cacat kanthi syarat minimal. Mangkene sawetara fitur desain sing dadi prioritas utama:

Apa sing nggawe Minspy minangka Aplikasi Spy Telpon Paling Apik

Nalika ngrembug kenapa aku menehi Minspy luwih dhisik, alasane akeh. Iki sing paling penting kanggo sampeyan:

Aplikasi situs web:

Sampeyan ora prelu kuwatir manawa sistem sampeyan kena infeksi virus liwat app ndelok. Minspy bisa 100% ing méga liwat dasbor web. Sampeyan bisa nggunakake kabeh fitur kanthi mlebu menyang akun liwat dashboard sing bisa digunakake, ing piranti apa wae!

Dashboard minspy

Ora Perlu Root utawa jailbreak:

Sampeyan ora prelu ROOT utawa jailbreak telpon target kanggo nggunakake Minspy. Iki ora beda karo aplikasi ndelok ponsel liyane, sing mbutuhake sampeyan ROOT utawa jailbreak telpon supaya fitur app bisa digunakake.

Privasi data:

Yen sampeyan ndelok telpon karo wong sing sampeyan tresnani, privasi data bakal dadi masalah. Pungkasan, sampeyan ora pengin data sensitif katon dening pasangan mata kaping telu.

Iki sebabe Minspy ora nyimpen data pribadi sampeyan. Malah tim Minspy dhewe ora bisa ndeleng data pribadi sampeyan. Iku mung antarane sampeyan lan wong liya.

Kemudahan panggunaan

Minspy ora kaya aplikasi telik komplek sing mbutuhake sawetara jam kanggo ngatur kanthi bener. Ngonfigurasi Minspy minangka limang menit, lan sampeyan ora bakal nemoni masalah. Sawise dikonfigurasi, kabeh fitur mung klik.

Yen ora cukup, Minspy malah nawakake sampeyan demo langsung gratis ing ngendi sampeyan bisa ndeleng cara tampilan kasebut. Kabeh fitur saka Minspy bisa dideleng ing kene.

Spy Telpon Rahasia Minspy

Yen sampeyan nggunakake Minspy, mesthekake yen pangguna target ora bakal ngerti manawa sampeyan ndelok. Iki amarga solusi unik Minspy kanggo telpon iOS lan Android.

Nalika nerangake ndelok iPhone, Minspy ora mbutuhake sampeyan tutul iPhone target sanajan sapisan. Iki amarga Minspy nggunakake fitur iCloud sing ana ing kabeh iPhone.

Kanthi fitur iCloud, kabeh data iPhone diunggah menyang server iCloud. Minspy banjur ngekstrak kabeh data iPhone penting saka cadangan iCloud iki. Mula, sing kudu sampeyan verifikasi kredensial iCloud saka piranti target kanthi Minspy.

Yen sampeyan ngira kabeh aplikasi ndelok iPhone bisa digunakake kanthi cara iki, mula sampeyan salah. Umume aplikasi ndelok iPhone mbutuhake sampeyan jailbreak iPhone lan nginstal app ndelok. Mula, gunakake Solusi IOS Minspy lega banget dibandhingake app kaya liyane.

spy-on-iphone-with-minspy

Nalika ndelok telpon Android, kabeh aplikasi ndelok mbutuhake sampeyan ngakses telpon Android target lan nginstal app ndelok. Nanging, Solusi Minspy Android dirancang kanggo nangani solusi kanthi apik.

Ukuran aplikasi Minspy Android kurang saka 2 MB. Iki tegese mung sawetara detik kanggo nginstal. Sawise diinstal, lambang aplikasi Minspy bakal ilang saka menu aplikasi telpon target. Mung sampeyan sing bisa mbukak nganggo kode rahasia.

Aplikasi iki mung mbukak ing latar mburi tanpa nganggo ram. Kasunyatane, dirancang kanggo ngonsumsi batere babar pisan.

Sawise akses kaping pisanan dibutuhake kanggo nginstal Minspy, sampeyan ora kudu ndemek telpon maneh. Sanajan sampeyan rumangsa kudu mbusak Minspy, sampeyan bisa mbatalake saka browser web sing digunakake, liwat dashboard Minspy.

spy-on-android-with-minspy

Fitur Minspy

Kanthi Minspy, sampeyan entuk luwih saka 35 fitur spionase telpon. Sawetara sing paling apik kalebu:

Spy Media Sosial

Spy media sosial ngidini sampeyan maca kabeh pesen media sosial sing dikirim lan ditampa pangguna. Minspy nawakake sampeyan nindakake kaya ngono ndelok pesen WhatsApp, Facebook, pesen Instagram, lsp.

minspy-whatsapp-ndelok

Telpon Tracker

Kanthi fitur tracker telpon, sampeyan bisa mriksa riwayat telpon wong online kanthi gratis. Sampeyan uga bisa ngrekam kabeh telpon sing disenengi. Salajengipun, uga nuduhake rincian wong sing diajak ngobrol.

minspy-mriksa-telpon-dhaptar

Pelacak Lokasi

Pelacak Lokasi nyedhiyakake lokasi nyata pangguna 24 × 7. Sampeyan uga bisa ndeleng lokasi paling anyar bebarengan karo stempel wektu. Uga nduweni fitur geofencing sing ngidini sampeyan nambah wates ing lokasi pangguna.

Keylogger

Keylogger nuduhake kabeh pangguna sing diketik ing telpon. Nalika dakkandhakake kabeh tegese kabeh kalebu jeneng pangguna, sandhi, telusuran web lan pesen (malah sing wis ilang).

Rincian minspy-keylogger

Kaya sing sampeyan ngerteni, Minspy dimuat kanthi akeh fitur. Ana luwih akeh sing sampeyan bakal nemokake ing dashboard. Sampeyan bisa deleng demo Minspy gratis.

Waca uga: 10 Keylogger paling apik kanggo Android

Bagean 2: Spyier

spyier-box-2019

Yen ana app ndelok sing ngadeg ing banyu sing padha karo Minspy, Spyier. Spyier minangka salah sawijining aplikasi ndelok telpon sing misuwur ing jagad kanthi jutaan pelanggan.

Nyatane, aku wis maca manawa Spyier duwe tingkat retensi luwih saka 96%. Iki tegese 96 saka 100 wong nganyari langganan Spyier kanthi rutin.

Kaya Minspy, Spyier uga layanan web sing bisa mbukak tanpa mbutuhake instalasi aplikasi ing telpon utawa PC. Luwih saka iku, ora prelu sampeyan ROOT utawa jailbreak target telpon uga.

Ana akeh perkara sing apik babagan Spyier sing dadi nomer loro ing dhaptar iki. Sawetara kalebu:

Dhukungan pangguna

Spyier duwe tim eksekutif khusus sing makarya 24 × 7 kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah sing bisa ditemoni. Nanging, amarga desain sing sampurna, sampeyan ora bisa ngubungi wong liya.

Regane

Ora ana aplikasi ndelok telpon gratis sing bisa digunakake. Ing antarane aplikasi sing mbayar, sampeyan bisa milih rega sing cocog karo kanthong sampeyan. Spyier nawakake rega paling murah, nanging fitur sing paling apik. Iki nuduhake manawa rega nyata dudu refleksi kualitas ing wilayah kasebut.

Antarmuka

Dashboard spyier minangka sing paling sampeyan tresnani. Nduweni desain sing apik lan teratur, kanthi kabeh fitur sing kasedhiya ing sisih kiwa. Sampeyan bisa ngakses kabeh kanthi siji klik, tanpa mbuang-buang wektu kanggo golek fitur.

Luwih becik nyoba sadurunge tuku. Iki sebabe sampeyan bisa deleng Spyier ing tumindak liwat demo web langsung.

Waca uga: 10 Spik Snapchat paling apik

Bagean 3: Spyic

spyic-box-2019

Yen sampeyan pengin aplikasi ndelok ponsel sing duwe reputasi paling apik ing internet, sampeyan bisa nggunakake Spyic tanpa ragu.

Spyic nduwe komentar akeh banget ing media paling gedhe kayata Forbes, PCMag, TechRadarlsp. Aku durung nate weruh tinjauan ala babagan iki. Saben kritikus seneng karo Spyic, lan aku ora beda.

Kanthi macem-macem fitur sing bisa dilakoni kabeh aplikasi ndelok ponsel, ora ana sing sampeyan kejawab karo Spyic. Pembaruan tetep lan rutin, tegese ora ana kemungkinan aplikasi bisa ketinggalan jaman.

Mula, ora preduli apa model telpon utawa operator seluler sing digunakake, Spyic mesthi bakal ndhukung saiki ing mbesuk.

Sampeyan bisa uga seneng: 10 Aplikasi Pesen Messenger Messenger Best

Bagean 4: Spyine

Sanajan Spyine ora sepuh utawa populer kaya aplikasi liyane ing ndhuwur, mesthine bakal dadi bintang app ndelok ponsel sing saya akeh.

Spyine minangka layanan web sing ngidini sampeyan ndelok telpon Android lan iPhone kanthi mbatalake. Telpon bisa ana ing pojok jagad iki; nanging, sampeyan bakal bisa ndelok kanthi gampang karo Spyine.

Antarmuka Spyine cukup nyengsemake lan gampang digunakake. Nduwe seri fitur, kabeh kasedhiya kanthi klik siji tombol mouse sampeyan.

Ora kaya aplikasi liyane sing nawakake layanan telik, Spyine duwe antarmuka sing inovatif lan apik. Aku janji sampeyan ora bakal menguap nalika nggunakake Spyine.

Bagean 5: Fami360

Umume wong sing nggoleki aplikasi ndelok yaiku wong tuwa sing pengin ngawasi anak-anake. Fami360 nawakake layanan ngawasi ponsel kanthi gampang kanggo demografi iki.

Bocah-bocah pancen gampang digunakake liwat internet. Sawise sampeyan, sampeyan bisa uga wis krungu kabeh tindak pidana cyber sing kedadeyan ing kana.

fami360-omah

Fitur Fami360 dirancang supaya wong tuwa bisa entuk ilmu lengkap babagan kegiyatane anake liwat internet. Ora mung iku, nanging sawetara fitur Fami360 uga nyedhiyakake kontrol wong tuwa tumrap kegiyatan internet anake.

Pilih kasus monitor aplikasi Fami360. Iki menehi sampeyan wawasan babagan kabeh aplikasi sing diinstal ing telpon anak sampeyan. Sampeyan ora mung bisa ndeleng wektu suwene kanggo saben aplikasi, nanging malah bisa matesi akses menyang aplikasi kasebut.

Conto liyane sing apik yaiku monitor browser web. Iki menehi tampilan riwayat browser anak. Sampeyan uga bisa nemtokake watesan ing situs web apa wae sing sampeyan pikirake ora cocog kanggo anak sampeyan.

Bagean 6: Cocospy

kothak cocospy

Cocospy minangka pemain paling tuwa ing game kasebut lan nawakake salah sawijining layanan telik telpon sing paling bisa dipercaya. Nduwe arsitektur sing sampurna nalika ndelok app ndelok telpon, lan ndhukung kabeh model telpon sing bisa digunakake nalika mbukak sistem operasi iOS utawa Android.

Sing paling keren babagan Cocospy yaiku sampeyan entuk kabeh fitur sing ditawakake sanajan ing paket langganan sing paling murah. Diskon sing ditawakake sepanjang taun nggawe Cocospy minangka aplikasi telik telpon sing ideal.

Sanajan ora populer kaya aplikasi liyane, nggunakake kaya sampeyan nggunakake teknologi paling anyar. Iki amarga Cocospy asring diupdate nganggo fitur ndelok seluler paling anyar, supaya sistem kasebut ora ketinggalan jaman.

Mula, yen sampeyan nggoleki aplikasi spying telpon kanggo njupuk data sapa wae, sampeyan mesthi bakal kepenak ing Cocospy.

Bagean 7: Mobile Spy

Kanthi jeneng umum kaya Mobile Spy (uga dieja minangka mata-mata seluler), sampeyan mesthi duwe pangarepan gedhe saka aplikasi kasebut. Mobile Spy ora nguciwani sampeyan. Sanajan ngono, aku bakal ngapusi yen aku kandha yen sampeyan bakal nyenengake.

Umume, Mobile-spy mung app ndelok seluler sing apik. Antarmuka lan teknologi app wis kuna, nanging isih bisa digunakake kanggo akeh model telpon (yen ora kabeh). Penting, dicathet yen Minspy ONLY nawakake layanan spionase kanggo telpon Android.

Mula, yen sampeyan pengin duwe aplikasi sing bisa nyedhiyakake data iPhone wong liya, sampeyan kudu golek liya. Mobile Spy ora bakal cocog kanggo sampeyan.

Bagean 8: Spystealth

Spystealth minangka salah sawijining aplikasi ndelok ponsel sing luwih anyar ing kana. Sanajan antarmuka Spystealth katon apik, Spystealth ora nindakake apa-apa.

Kuciwo utama karo Spystealth yaiku rega. Iki njaluk langganan saben wulan paling dhuwur ing antarane kabeh aplikasi ndelok telpon ing dhaptar iki. Kanthi rega sing larang, kita ngarepake luwih akeh fitur utawa kualitas layanan sing luwih apik. Nanging, ora ana sing kasedhiya.

pesen spystealth

Aku ora bakal ujar manawa modul ndelok telpon Spystealth ora bisa digunakake, amarga wis. Nanging, kanthi rega sing larang regane, nyedhiyakake aplikasi ndelok sing digunakake ora bakal bisa digunakake. Nanging, ana akeh pilihan sing luwih apik sing kasedhiya kanthi rega sing luwih murah.

Mula, yen sampeyan nggoleki aplikasi ndelok ponsel banjur coba app liyane ing dhaptar iki sadurunge miwiti nggunakake Spystealth.

Bagean 9: Maju Otomatis

Maju otomatis nindakake apa sing disaranake jeneng - menehi pesen saka telpon wong liya saka mbatalake. Cara cara solusine padha karo aplikasi liya ing dhaptar iki.

Sampeyan bisa uga kepengin ngerti apa sing nggawe Auto Forward dadi luwih murah ing dhaptar iki kanthi nggunakake prosedur kerja sing padha. Dadi, amarga kajaba fitur ngawasi pesen, Otomatis-Terusake ora akeh menehi sampeyan.

smoforward-sms

Nalika app iki kanthi bangga nawakake macem-macem fitur liyane, sampeyan kudu nggunakake sampeyan amarga ana akeh perbaikan sing dibutuhake ing pirang-pirang wilayah.

Mula, gunakake Terusake Otomatis sawise nggunakake kabeh aplikasi liyane ing dhaptar iki. Yen ora, sampeyan bakal nyalahake aku amarga pengalaman sing kuciwo.

Bagean 10: Webwatcher

Sanajan ana komentar positif lan negatif campuran babagan Webwatcher, siji sing mesthi - bisa ditrapake.

Webwatcher dirancang kanggo nyedhiyakake data seluler saka kabeh piranti kalebu ponsel lan komputer. Nanging, sanajan ndhukung akeh sistem, duwe kauntungan mutlak tinimbang sistem kasebut.

iPhone-ios-piranti-webwatcher-ngawasi wong tuwa

  • Ana sawetara bug sing bisa ditemokake ing kene lan sing bisa ngganggu malah pangguna sing paling sabar.

    Aplikasi iki kayane luwih fokus ing aspek komersial kanggo ngasilake bathi tinimbang nyatane nyedhiyakake layanan sing migunani kanggo para pangguna. Yen diganti, aku yakin bisa pangkat luwih dhuwur ing dhaptar iki.

    Bagean 11: Milih App Spy Telpon sing Kanan

    Nalika milih aplikasi ndelok ponsel sing cocog kanggo sampeyan, ana sawetara faktor sing kudu dipikirake. Sawise kabeh, ora kabeh aplikasi ndelok ponsel bakal apik kaya sing liyane.

    Amarga alasan panggunaan aplikasi ndelok telpon beda-beda miturut kahanan, kahanan ndelok telpon sing cocog kanggo siji wong bisa uga ora cocog kanggo wong liya.

    Mula, aku bakal crita babagan faktor umum sing kudu dipikirake nalika milih aplikasi telik telpon:

    Keamanan data

    Yen data pribadi utawa data wong sing sampeyan tresnani wis dadi taruhan, mula ora becik milih app ndelok telpon acak. Sampeyan mbutuhake aplikasi sing dianggep aman kanggo nangani data pribadi. Kabeh pesaing utama ing dhaptar iki kalebu ing kategori iki.

    Regane

    Minangka aturan umum, aja nganti percaya karo aplikasi sing ngaku ndelok telpon kanthi gratis. Aplikasi ndelok ponsel mbutuhake upaya lan sumber daya sing akeh kanggo dikembangake. Mula, aplikasi sing ngaku gratis pancen apus-apus sing dirancang kanggo ngapusi sampeyan kanthi cara liya.

    Ing antarane aplikasi mbayar, sampeyan bisa milih. Aplikasi sing lengkap kaya Spyier kasedhiya kanthi sawetara dhuwit, dene aplikasi liyane bisa garing saku nalika menehi fitur sing luwih sithik. Mula, priksa rega kasebut kanthi tliti sadurunge milih aplikasi.

    fitur

    Nalika nggunakake aplikasi ndelok ponsel, ora salah yen duwe fitur sing bisa ditindakake. Iki minangka salah sawijining alesan kenapa Minspy ngakses dhaptar. Bisa nindakake kabeh cara kanggo solusi ndelok ponsel, tanpa ngisi daya ekstra saben fitur.

    Adhedhasar kabutuhan sampeyan, sampeyan bisa nambah utawa mbusak faktor apa wae banjur milih aplikasi kasebut miturut kabutuhan sampeyan. Aku wis menehi rating aplikasi iki wiwit saka sing paling apik, supaya sampeyan ngerti babagan sing disaranake.

    Bagean 12: Pitakon Paling Sering Ditakonake

    Mangkene dhaptar pitakon sing umume dipikirake, kanthi jawaban kanggo saben:

    P: Apa luwih akeh aplikasi ndelok ponsel tinimbang sing kasebut ing dhaptar iki?

    A: Ya, ana. Nanging, kanthi kabeh penipuan sing ana ing kana, nggunakake ngulandara sing mbebayani.

    P: Apa aku kudu ndemek target telpon kanggo ndelok?

    A: Kanggo iPhone - No. Kanggo telpon Android - Ya.

    P: Apa aku kudu ROOT utawa jailbreak telpon target kanggo ndelok?

    A: Iku gumantung karo aplikasi sing digunakake. Kabeh pilihan utama bisa digunakake tanpa mbutuhake oyot utawa jailbreak.

    P: Apa ana aplikasi ndelok telpon gratis?

    A: Kajaba sampeyan pengin apus utawa kena virus, ora ana app ndelok telpon sing gratis lan bisa digunakake.

    P: Apa kudu verifikasi manungsa utawa njupuk survey kanggo nggunakake aplikasi iki?

    A: Ora, verifikasi utawa survey manungsa mung minangka cara kanggo klik ngenteni sampeyan nggunakake aplikasi sing ora berfungsi. Amarga kabeh aplikasi iki bisa digunakake, ora dibutuhake verifikasi utawa survey.

    Bungkus

    Tugasku yaiku nyritakake babagan app ndelok paling apik sing wis daklakoni nganti saiki. Nyatane, aku malah wis pindhah luwih adoh lan menehi pitutur marang kowe carane sampeyan bisa milih aplikasi telpon ndelok dhewe sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

    Saiki gaweyane ana ing pundhak sampeyan. Pilih app sing disenengi, lan wiwiti digunakake bebarengan. Sampeyan bakal entuk data target target sajrone limang menit.

    Seneng ndelok!

    Referensi