10 Aplikasi Spy Best kanggo iPhone

Apa sampeyan pengin cara kanggo ndelok iPhone? Beda karo apa sing diklaim iPhone, ora ana sing padha karo sistem aman 100%. Ya pancen bener, malah iPhone uga bisa didelok.

Lan ora, aku ora ngomong babagan apus-apus wektu sing njaluk sampeyan mbukak babagan survey lan verifikasi manungsa, mung bakal rampung ing wektu sing diwiwiti. Sampeyan ora bakal nindakake dina iki.

aku ngomong babagan dianggo app ndelok iPhone, sing ngidini sampeyan duwe sawetara data ing iPhone wong liya saka mbatalake. Nyatane, sawetara cara iki bakal ngidini sampeyan ndelok iPhone tanpa ndemek tutul.

Aku wis nyoba lan nyoba saben cara kasebut, lan masing-masing minangka aplikasi ndelok iPhone sing wis diverifikasi. Mula, waca pandhuan iki nganti pungkasan lan sinaoni kabeh babagan app ndelok iPhone paling apik ing kana.

App Spy iPhone paling apik

Supaya luwih gampang sampeyan nemtokake aplikasi sing luwih apik, aku wis ngatur app iki saka aplikasi ndelok iPhone sing paling apik lan pindhah saka kana. Ayo diwiwiti:

#1 Minspy

minspy-kothak-2019

Minspy iku sing paling apik kanggo aplikasi ndelok iPhone ing kana. Iki amarga kabeh prekara sing bisa ditindakake Minspy.

Nduwe jutaan pangguna ing saindenging jagad sing nggunakake layanan iki saben wulan kanggo ngawasi iPhone wong liya. Umume, wong-wong kasebut kalebu wong tuwa sing pengin ngawasi anak utawa wong sing curiga marang kegiyatane.

Minspy uga seneng tingkat retensi sing dhuwur banget, tegese saben wong sing nggunakake Minspy cenderung nganyari saben wulan.

Aku ngerti sampeyan kepengin ngapa Minspy minangka aplikasi ndelok iPhone paling apik ing kana. Dadi, aku bakal menehi akeh alasan babagan sing padha:

Apa sing Nggawe Minspy iPhone Spy App paling apik?

Ana akeh sebab kenapa wong milih nggunakake solusi ndelok iPhone Minspy. Aku bakal ngandhani sawetara alasan ing kene:

IPhone Spy Spy:

Nalika sampeyan Spy iPhone nganggo Minspy, pangguna liyane ora bakal bisa ngerteni. Iki amarga solusi ndelok rahasia iPhone Minspy, sing bisa digunakake tanpa nutul target iPhone.

Dashboard minspy

Aplikasi situs web:

Sampeyan ora perlu ndownload aplikasi apa wae ing telpon utawa PC kanggo nggunakake Minspy. Iki amarga Minspy bisa dioperasikake saka dashboard web, sing mbukak browser web apa wae sing digunakake. Sampeyan bisa ngakses kapan wae kanthi mlebu menyang akun.

Keamanan data:

Nalika nerangake keamanan data, ora ana sing ngalahake Minspy. Iki minangka langkah ekstra kanggo mesthekake data pribadi sampeyan tetep pribadi. Nyatane, malah ora nyimpen data pribadi ing servere. Malah tim Minspy dhewe ora bisa ndeleng data pribadi sampeyan.

Ora prelu jailbreak:

Umume aplikasi ndelok iPhone mbutuhake sampeyan jailbreak target iPhone supaya bisa aktif. Nanging, yen sampeyan nggunakake Minspy, ora ana syarat sing gedhe.

Kemudahan panggunaan;

Minspy minangka solusi ndelok iPhone paling gampang sing bisa ditemokake. Umume aplikasi ndelok iPhone mbutuhake sampeyan nglampahi pirang-pirang jam kanggo ngatur. Kanthi Minspy, mung butuh limang menit lan sampeyan duwe data wong liya ing layar.

Ana macem-macem kelangan liyane sing sampeyan entuk kanthi Minspy. Kanggo ngawasi dheweke dhewe, sampeyan bisa coba demo Minspy gratis iki. Iki nuduhake kabeh sing bisa ditindakake Minspy.

Cara Meneng-menengan iPhone Spy

Kanthi Minspy, iku sing paling gampang kanggo ndelok iPhone kanthi meneng-menengan. Iki bisa digawe dening Solusi IOS Minspy, sing malah ora mbutuhake sampeyan tutul telpon target sapisan. Iki bisa ditindakake kanthi nggunakake fitur iCloud ing iPhone.

spy-on-iphone-with-minspy

Kanthi fitur iCloud, kabeh data iPhone diunggah menyang server iCloud. Iki kalebu kabeh barang cilik sing ana ing iPhone.

Minspy nggunakake cadangan iCloud iki kanggo ngekstrak kabeh data pribadine. Data iki banjur dikirim menyang dashboard Minspy sampeyan. Ora ana sing nyimpen Minspy.

Dadi, sampeyan mung kudu ndelok data iPhone yaiku verifikasi kredensial iCloud kanthi Minspy. Minspy bakal nindakake tugas liyane.

Fitur Minspy - Kabeh Sampeyan Bisa Ngaktifake

Minspy nawakake macem-macem fitur sing nutupi saben aspek data iPhone pribadi. Sawetara fitur favoritku kalebu:

Spy Media Sosial:

Modul ndelok media sosial duwe tab kanggo nyedhiyakake pesen pangguna pribadi kanggo saben platform media sosial populer ing kana. Minspy ngidini sampeyan ndelok pesen Facebook, nglacak Snapchat, ndeleng Instagram, lan malah maca pesen WhatsApp.

minspy-whatsapp-ndelok

Monitor Telpon:

Fitur monitor telpon nyedhiyakake log telpon kanggo kabeh telpon sing digawe lan ditampa dening pangguna ing iPhone. Malah menehi fitur kanggo ngrekam telpon yen pengin.

minspy-mriksa-telpon-dhaptar

Keylogger:

Keylogger minangka sing paling apik sing bisa dideleng ing telik iPhone. Temokake keylogger paling apik kanggo iPhone iku sing penting. Iki nuduhake kabeh pangguna sing diketik ing iPhone. Iki kalebu pesen, telusuran browser, jeneng pangguna, lan uga sandhi.

Rincian minspy-keylogger

Waca uga: 10 Keylogger paling apik kanggo Android

Pelacak Lokasi:

Pelacak lokasi nuduhake pangguna menyang lokasi langsung 24 × 7. Sampeyan uga bisa mriksa lokasi sing paling anyar bebarengan karo tandha wektu. Sampeyan uga entuk fitur geofencing, sing ngidini sampeyan nemtokake wates kanggo lokasi pangguna ing peta.

minspy-trek-sel-telpon-lokasi

Ana akeh, Akeh fitur liyane sing digunakake. Yen sampeyan pengin ndeleng luwih akeh, bisa uga coba demo Minspy gratis iki. Iki nuduhake sampeyan kabeh fitur sing bisa ditindakake tanpa njaluk registrasi.

Sampeyan bisa uga seneng: 10 Aplikasi Spy Best

Bagean 2: Spyier

spyier-box-2019

Yen ana sing luwih apik kanggo Spy iPhone tinimbang Minspy, mesthine kudu Spyier. Spyier ngidini sampeyan ndelok data iPhone saka sudhut endi wae, tanpa ndemek target iPhone.

Sangat populer yen aku wis ndeleng akeh wong online sing ngobrol babagan Spyier. Nyatane, aku malah ndeleng ulasan positif saka Spyier ing situs panelitian teknologi paling apik ing njaba, kayata TechRadar, ForbesPCMaglsp.

Iki kabeh amarga prekara sing apik banget sing diwenehake Spyier. Sawetara kalebu:

Dhukungan Pelanggan:

Spyier duwe tim wong sing mesthi siap nulungi sampeyan kanthi kepéngin. Apa wae masalah sampeyan karo Spyier, tim dhukungan pangguna kasedhiya 24 × 7. Nyatane, dheweke malah nuntun sampeyan babagan cara nggunakake Spyier (dudu sampeyan bakal ninggalake pandhuan).

Rega:

Aplikasi ndelok iPhone gratis ora angel digoleki, APA BISA. Apa wae app ndelok iPhone sing ngaku gratis mung bakal dadi scam - gampang banget. Nanging, sampeyan bisa milih sing pengin mbayar aplikasi ndelok iPhone.

Spyier minangka solusi ndelok iPhone paling murah, lan sampeyan kudu nggunakake yen pengin dhuwit paling larang.

Antarmuka:

Antarmuka Spyier sampurna. Ora ana kewan omo sing bakal ditemokake ing sistem kasebut. Mula, sanajan pangguna pemula kaya mbah putri sampeyan bisa ngoperasikake layanan iki.

Aku ngerti manawa Spyier pancen apik tenan. Aku mikir bab sing padha nalika nggunakake. Yen sampeyan pengin nyoba, sampeyan bisa ndhaptar Spyier ing kene.

Waca uga: 10 Spik Snapchat paling apik

Bagean 3: Spyic

spyic-box-2019Spyic minangka solusi telik iPhone sing apik banget app ndelok paling apik kanggo Android. Spyic minangka aplikasi sing apik kanggo wong sing durung nate nggunakake aplikasi ndelok sadurunge, amarga ora mbutuhake sampeyan duwe pengalaman sadurunge.

Sing dak tresnani babagan Spyic yaiku carane ngrancang layanane. Dashboard bisa diakses liwat situs web, lan log mung mbutuhake sawetara klik.

Sawise ing dashboard, fitur bisa dideleng ing sisih kiwa, kanthi saben fitur seneng tab dhewe. Mula, sampeyan ora bakal nemoni perjuangan yen nerusake Spyic.

Sampeyan bisa uga seneng: 10 Aplikasi WhatsApp Spy Paling Apik

Bagean 4: Cocospy

telpon cocospy

Cocospy minangka ndelok iPhone paling tuwa ing kana, amarga meh kabeh suwene iPhone. Lan ing wektu sing suwe iki, wis entuk akeh prestasi.

Ndhukung kabeh model iPhone, ora preduli apa sing sampeyan gunakake. Nganyari tetep lan rutin. Mula, sampeyan ora prelu kuwatir manawa duwe versi lawas saka iPhone, utawa model sing diluncurake wingi.

Ora mung iku, kabeh nduweni fitur sing apik, mula ora ana sing kalah karo kabeh wong. Yen sampeyan nggoleki aplikasi ndelok iPhone sing apik, Cocospy uga ora bakal nguciwani sampeyan.

Bagean 5: Fami360

Umume wong sing pengin nggunakake aplikasi ndelok ponsel minangka wong tuwa sing pengin ngatasi anak-anake. Sawise kabeh, kita kabeh ngerti pirang-pirang kejahatan cyber sing kedadeyan ing internet saiki umume target bocah.

Ing kene wae Layanan ndelok Fami360 iPhone teka menyang muter. Iki dirancang khusus kanggo digunakake dening wong tuwa sing pengin ngawasi kegiyatan anake.

fami360-omah

Kanthi Fami360, sampeyan bisa ngerti kabeh sing ditindakake anak ing internet. Sampeyan bisa ngerti sapa sing diajak ngobrol, lan apa sing diajak ngobrol.

Amarga bocah ora seneng karo wong tuwa sing menehi privasi, Fami360 nawakake mode siluman sing ora nate ngidini bocah ngerti yen sampeyan ndelok iPhone.

Sisih paling apik yaiku amarga Fami360 dirancang kanggo para wong tuwa, mula gampang digunakake.

Bagean 6: Spyera

Spyera minangka app ndelok iPhone sing apik sing bisa ngatasi sampeyan. Sanajan wis luwih populer ing jaman mbiyen, app liyane sing luwih apik wis njupuk makutha ing jaman saiki.

Spyera-Online-control-panel

Nanging, Spyera ora tiba ing mburi. Nduweni macem-macem fitur sing bisa nyedhiyakake akeh data iPhone wong liya. Sanajan sampeyan bisa entuk luwih akeh fitur karo aplikasi liyane ing dhaptar iki, Spyera minangka pilihan sing apik yen sampeyan pengin alternatif.

Kerugian utama nggunakake Spyera yaiku mbutuhake sampeyan jailbreak Target iPhone. Iki dianggep minangka pelanggar tumrap pangguna iPhone, sing ora pengin jailbreak piranti kanggo ndeleng data.

Kajaba iku, Spyera ora apa-apa lan aku bakal menehi jempol yen sampeyan ora kuwatir babagan jailbreak sing dibutuhake.

Bagean 7: Salin9

Copy9 minangka salah sawijining aplikasi ndelok iPhone paling apik lan bisa saingan kanthi gampang karo aplikasi sing wis dakkandhakake nganti saiki. Sampeyan bisa uga kepengin ngerti yen apik banget, kenapa ora entuk papan sing paling dhuwur ing dhaptar iki?

Iki amarga Copy9 duwe sawetara masalah downtime serius, amarga asring layanan kasebut ora kasedhiya. Iki nyebabake akeh pangguna sing wis tuku lengganan Copy9 nggrundel yen dhuwite dibuwang.

Nanging, yen sampeyan rumangsa bakal bisa entuk Copy9 nalika nyatane bisa digunakake, sampeyan bisa terus nyoba.

Bagean 8: Highster Mobile

Nalika telpon Highster ora seneng popularitas kaya aplikasi ndelok iPhone liyane ing dhaptar iki, solusi kasebut bisa uga ditrapake.

Umume digunakake kanggo solusi pelacakan lokasi iPhone, amarga fitur liyane ing aplikasi iki kayane kurang ing sawetara cara. Umume wong sing nggunakake telpon Highster yaiku sing durung nate ngerti app liyane sing wis dakkandhakake nganti saiki.

Kerugian utama telpon Highster yaiku mbutuhake pembayaran siji-siji langsung tinimbang ragad langganan saben wulan.

Iki tegese sampeyan bisa ngarep-arep mengko entek. Umume, aplikasi sing nawakake lengganan saben wulan cenderung rutin lan asring dianyari. Pembayaran sapisan tegese telpon sing pengin dilacak bisa uga ora didhukung dening Highster Mobile.

Bagean 9: Spybubble

Spybubble uga diarani Prospybubble. Iki app ndelok iPhone sing gampang (bisa uga gampang banget) sing bisa menehi informasi babagan kegiyatan pangguna target iPhone.

Sanajan informasi sing diwenehake Spybubble ora pati jero, sampeyan bisa ngerteni katrangan babagan sapa sing diajak ngobrol. Kadhangkala iki katon kurang, apamaneh nalika aplikasi kaya Minspy malah nuduhake rincian pesen teks pribadi wong.

SpyBubble-Control-Panel

Antarmuka Spybubble minangka perkara liya sing ora bakal dakpuji. Iki bisa uga katon bocah lan biasane uga biasa kanggo pangguna rata-rata sing pengin yakin manawa nggunakake piranti lunak berkualitas tinggi.

Nanging amarga ora ngapusi sampeyan utawa ngaku nindakake perkara sing ora bisa ditindakake, aku bakal menehi nomer sanga ing dhaptar iki.

Bagean 10: Spyzie

Ngomong babagan aplikasi sing maune misuwur, aku bakal menehi kaurmatan marang Spyzie ing dhaptar iki. Nawakake solusi telik iPhone sing apik tenan, kanthi fitur sing meh padha karo aplikasi paling dhuwur ing dhaptar iki (sanajan ora akeh).

spyzie-dashboard

Antarmuka rata-rata lan sampeyan ora bakal sambat babagan iki. Banjur ana pitakonan - kenapa entuk titik paling murah ing dhaptar iki?

Alesan utama kanggo rega kasebut yaiku rega sing meh kaping lima regane app liyane ing dhaptar iki. Ora lali, sanajan sampeyan mbayar rega kaping lima luwih dhuwur, sampeyan pancen entuk fitur sing cukup sithik.

Yen wis ngucapake, aku mikir manawa Spyzie kudu nambah model rega sadurunge arep entuk rating sing luwih apik saka aku. Nganti saiki, dakkira aku bakal seneng karo papan iki.

Bagean 11: Pitakon sing Paling sering Ditakonake

Akeh wong sing asring mangu-mangu nalika ndelok iPhone. Iki sebabe aku bakal mangsuli pitakon sing paling umum ing kene:

P: Apa bisa nggunakake aplikasi ndelok iPhone gratis?

J: Kajaba sampeyan pengin apus-apus, sampeyan ora bakal entuk aplikasi ndelok iPhone sing ngaku bebas.

P: Apa bisa ndelok iPhone tanpa ndemek sepisan?

A: Mesthi wae. Pilihan utama ing dhaptar iki ngidini sampeyan entuk kabeh data iPhone tanpa kudu diakses babar pisan.

P: Apa aku kudu jailbreak target iPhone kanggo ndelok?

A: Sawetara aplikasi njaluk jailbreak target iPhone lan sawetara ora. Umume aplikasi ing dhaptar iki (utamane pesaing utama) bisa ndelok iPhone tanpa mbutuhake jailbreak.

P: Apa aku bisa nglacak lokasi iPhone nganggo aplikasi iki?

A: Mesthi wae. Saben aplikasi kasebut menehi sampeyan lokasi langsung saka iPhone. Minspy malah ngidini sampeyan duwe lokasi paling anyar bebarengan karo timestamp.

P: Apa app ndelok iPhone sing paling apik?

A: Sampeyan gumantung karo pilihan lan kabutuhan. Sawise dakwaca kanthi pribadi, aku wis ngatur paling apik dadi 'ora paling apik'. Kanggoku, Minspy entuk posisi pertama.

Bungkus

Saiki sampeyan ngerti kabeh aplikasi ndelok iPhone sing paling apik, tugasku wis rampung lan tugasmu diwiwiti. Sampeyan kudu miwiti karo app ndelok iPhone sing pengin entuk data sing dikarepake.

Yen sampeyan nggunakake aplikasi sing bener kanthi cara sing bener, mesthine ora luwih saka limang menit. Muga-muga sukses!

Referensi: