10 Keylogger paling apik kanggo Android

Spying ing telpon wong katon kaya ide sing apik banget, nanging aku ngerti sampeyan bisa nganggep mokal utawa angel banget meh ora bisa ditindakake. Saiki, yen aku jujur, ana kala-kala aku mikir kaya ngono.

Umume wong nggunakake keylogger kanggo nglacak kegiatan Facebook, pesen WhatsApp saka anak utawa mitra. Loro-lorone, keylogger Android minangka panggunaan paling apik amarga bisa nyedhiyani sampeyan akeh informasi sing bisa uga ora dipikirake dhisik.

Nanging, umume keylogger sing sampeyan temokake ing internet kanggo telpon Android (utawa piranti liyane) ora bisa digunakake. Antarane sing bener-bener bisa digunakake, akeh sing nginfeksi sistem karo virus lan bisa uga nyolong data sampeyan.

Mula, amarga aku wis ngenteni pirang-pirang jam nggoleki keylogger Android sing sampurna, aku nulis pandhuan iki kanggo mbantu sampeyan nindakake perkara sing padha. Aku wis mriksa 10 kunci utama sing bisa digunakake kanggo ngawasi tombol telpon Android.

Saben app iki bisa digunakake, lan app ing sisih ndhuwur dhaptar bisa uga kaya mukjizat. Mula, tanpa mbuang wektu, ayo miwiti:

Bagean 1: Minspy

Minspy yaiku app ndelok paling apik kanggo Android. Dadi telusuran keylogger Android sing paling apik nyebabake aku Minspy, lan aku ora nemokake aplikasi sing luwih apik wiwit iku. Minspy nawakake layanan keylogging kanggo Android uga piranti iOS. Yen sampeyan nggoleki sing paling apik, Minspy minangka sing sampeyan gunakake.

minspy-spanduk

Minspy dudu keylogger Android paling tuwa ing kana; nanging, mung siji-sijine sing bisa diarani sampurna. Iki amarga kabeh fitur keren sing sampeyan entuk karo Minspy, bebarengan karo kemampuan kanggo ndeleng log kunci wong.

Sing dak senengi karo Minspy yaiku desain lan desain aplikasi sakabehe modul Keylogger.

Fitur Desain Minspy

Yen nggunakake keylogger Minspy, sampeyan ora prelu ndownload aplikasi apa wae ing telpon utawa komputer kanggo ndeleng log kunci wong. Minspy bisa digunakake liwat dashboard web remot, sing bisa dibukak ing browser web apa wae sing digunakake.

Dashboard web iki diakses kanthi mlebu menyang akun Minspy sawayah-wayah (yen wis duwe kedhaftar kanggo Minspy).

Dashboard minspy

Ing dashboard, kabeh fitur bisa diakses saka tab ing sisih kiwa. Saben fitur duwe tab khusus. Ana luwih saka 35 fitur, mula ana kemungkinan sing bisa ditindakake kanthi Minspy.

Sing paling apik babagan desain Minspy yaiku:

Ora dibutuhake ROOT:

Minspy ora njaluk sampeyan ROOT piranti target kanggo ngawasi log kunci. Beda karo umume keylogger seluler liyane kanggo Android, amarga duwe rooting omandatory.

Privasi data:

Nalika ngawasi log kunci saka wong sing penting, sampeyan mesthi ora pengin mripat kaping telune ing data iki. Pramila Minspy ngrancang layanane supaya sampeyan mung bisa ndeleng data pribadi.

Nyatane, data pribadi sampeyan ora disimpen malah ing server Minspy. Mula, tim Minspy dhewe uga ora bisa ndeleng. Mung kanggo mripatmu.

Ora Kawruhan Teknis sing dibutuhake:

Sampeyan ora butuh ilmu program kanggo nggunakake Minspy. Minspy bisa digunakake malah kanggo pangguna anyar. Sampeyan mung kudu ngerti cara nggunakake browser web (sing wis sampeyan lakoni).

Minspy Keylogger

Keylogger Minspy dirancang kanggo nyedhiyakake panggunaan kanthi gampang. Log tombol diatur miturut aplikasi ing endi penet tombol digawe. Iki ngidini sampeyan nyaring kanthi gampang liwat log kunci sing sejatine sampeyan pengin ndeleng nalika mbusak liyane.

minspy-android-keylogger

Keylogging Android sing Didhelikake

Nalika nggunakake keylogger Minspy kanggo Android, pangguna sing log kunci sing dilacak ora bakal ngerti yen sampeyan nggatekake data pribadine. Iki amarga desain unik Minspy kanggo telpon Android.

Kanggo nglacak log saka penekanan tombol Android, sampeyan kudu nginstal aplikasi keylogging ing telpon target. Iki wajib, ora masalah manawa sampeyan nggunakake Minspy utawa aplikasi keylogging liyane.

spy-on-android-with-minspy

Nanging, nalika nggunakake Minspy kanggo Android, sampeyan bisa ngatasi watesan Android iki kanthi luwih becik. Iki amarga faktor desain:

Kanggo miwiti, ukuran aplikasi Minspy kanggo Android kurang saka 2 MB. Mulane, instal nganti sawetara detik. Amarga ukuran cilik iki, pangguna target ora nate weruh papan panyimpenan sing curiga.

Salajengipun, sawise aplikasi diinstal, lambang aplikasi ilang saka menu aplikasi pangguna target. Mung sampeyan bakal ngerti cara ngluncurake aplikasi (dudu aplikasi sing sampeyan butuhake), kanthi kode rahasia sing bakal diwenehake.

Aplikasi iki mung mbukak ing latar mburi, tanpa nggawa kabar nalika kapan wae. Desain kasebut uga bisa digunakake tanpa konsumsi batere. Mula, ora ana sing nggawe pangguna liya katon curiga.

Lan yen sampeyan wis ngrasakake mbusak app, sampeyan bisa mbatalake liwat dashboard Minspy, saka browser web mbatalake. Sepira gedhene kuwi?

Yen sampeyan pengin pratinjau barang sing apik, sampeyan bisa coba demo langsung gratis Minspy. Sampeyan bisa ndeleng pratinjau solusi keylogger Android ing kana.

Keputusan

Minspy, tanpa mangu-mangu, iku paling apik kanggo juru kunci Android sing paling apik. Sampeyan bisa ngerjakake tugas kanggo sampeyan, lan bisa luwih apik tinimbang app liyane. Kasedhiya minimal syarat, uga fitur tambahan sing ora kaetung sampeyan bakal seneng.

Waca uga: 10 Spik Snapchat paling apik

Bagean 2: Spyier

spyier-box-2019

Yen keylogger Android bisa menehi Minspy kompetisi sing angel, mesthine Spyier.

Spyier minangka salah sawijining keylogger Android paling populer sing digunakake dening kabeh wong ing saindenging jagad. Aku wis maca akeh komentar positif babagan Spyier, sanajan saka media paling gedhe, kayata ForbesPCMag, TechRadar, lsp.

Wiwitane, aku mikir kabeh babagan pemasaran sing apik. Nanging, nalika miwiti nggunakake Spyier kanggo mriksa, aku ngerti manawa Spyier pancen pantes menehi katrangan sing bakal dikatutake.

Pisanan, Spyier duwe meh kabeh fitur kaya sing ditawakake Minspy. Kabeh iku tanpa prelu ROOT piranti target. Kajaba iku, iki uga aplikasi web sing ora bakal njaluk sampeyan ndownload apa-apa ing telpon utawa PC sampeyan dhewe.

Mesthine, sampeyan isih kudu nginstal aplikasi keylogger ing telpon target, amarga syarat Android. Sanajan mangkono, app Spyier kanggo Android uga bakal didhelikake.

Ing ngisor iki sawetara perkara sing disenengi babagan Spyier:

Dhukungan pangguna:

Spyier nawakake dhukungan pangguna sadurunge lan sawise sampeyan miwiti nggunakake Spyier. Iki nuduhake regane merek Spyier, lan desain aplikasi khusus kanggo pangguna. Biasane aku nemokake eksekutif dhukungan pangguna kanggo ngatasi masalah kanthi cepet.

Rega:

Kajaba sampeyan pengin ditipu utawa kena virus, sampeyan ora kudu nggunakake aplikasi keylogger sing gratis. Kabeh keylogger sing bisa digunakake duwe rencana langganan, utawa biaya lisensi siji-sijine (sing uga kudu dicegah).

Sanajan ora duwe opsi keylogger gratis, sampeyan duwe opsi kanggo milih maneka warna rega. Wis ternyata, Spyier keylogger regane paling murah lan nawakake regane paling apik kanggo dhuwit. Salajengipun, sampeyan bisa entuk diskon paling asring.

Dasbor Web

Ora kaya dashboard kanggo aplikasi liyane, dashboard Spyier pancen menarik. Sampeyan ora bakal ngenteni pirang-pirang jam kanggo ngerti cara kerjane, amarga kabeh fitur ana ing ngarepe sampeyan. Ora ana sing rumit utawa angel, lan sampeyan ora bakal nemoni masalah.

Keputusan

Spyier minangka pilihan mutlak kanggo sapa wae sing nggoleki keylogger Android yen sampeyan pengin pilihan liyane saka Minspy. Iki nduweni tembung sing apik ing internet, lan aku durung nate weruh sapa wae sing nggunakake komplain kasebut.

Waca uga: 10 Aplikasi Pesen Messenger Messenger Best

Bagean 3: Spyine

Spyine minangka lintang aplikasi ndelok Android sing saya dhuwur, utamane nalika nerangake keylogging. Iki minangka layanan web sing kasedhiya kanthi langganan saben wulan lan dhukungan kanggo kabeh piranti Android sing bisa digunakake saiki.

Sing dak tresnani babagan Spyine yaiku nganyari biasa. Kapan versi Android anyar diluncurake, Spyine dilengkapi nganyari kanggo ndhukung piranti anyar, fitur anyar, lan desain sistem operasi anyar.

Luwih, amarga Spyine minangka salah sawijining keylogger Android paling anyar, duwe desain sing seger banget lan ngetrapake teknologi paling anyar ing kana. Protokol keamanan sing ditindakake Spyine uga apik banget.

Keputusan

Aku ora bakal kaget yen Spyine dadi ndhuwur dhaptar iki mbesuk. Saka panemuku, sampeyan mesthine duwe lampu ijo kanggo mbukak Spyier yen sampeyan pengin sing seger lan sing anyar. Sampeyan ora bakal nemokake sing nguciwani nalika nggunakake Spyier.

Bagean 4: Spyic

spyic-box-2019

Spyic bisa uga dudu pelacak Android paling anyar utawa paling populer, nanging cukup andal.

Desain Spyic rumit banget lan ora ana bug sing ditemokake ing endi wae. Aplikasi kasebut diupdate kanthi rutin, lan kajaba sampeyan nggunakake telpon Android wiwit dasawarsa kepungkur, Spyic mesthi bakal ndhukung.

Kajaba keylogger Android, Spyic uga duwe modul khusus kanggo para pangirim media sosial. Amarga maca pesen ponsel wong minangka salah sawijining alesan utama wong pengin nggunakake keylogger, Spyic migunani ing kene.

Dadi Spyic minangka pilihan sing apik kanggo wong sing pengin nemokake carane ndelok pesen teks wong tanpa ponsel.

Keputusan

Spyic bakal cocog banget karo kabutuhan keylogging Android, luwih-luwih yen motif maca pesen wong liya. Ora ana downtime, mula ora bakal nguciwani sampeyan, ora preduli nalika dina.

Waca uga: 10 Aplikasi WhatsApp Spy Paling Apik

Bagean 5: Cocospy

kothak cocospy

Cocospy minangka jeneng paling tuwa ing lapangan aplikasi keylogging Android. Nduwe reputasi apik ing internet amarga layanan telik telusuran lan desain berorientasi pangguna.

Kanthi Cocospy, sampeyan bisa kanthi gampang ngawasi tombol tombol telpon Android kanthi mbatalake, sanajan saka sudhut apa wae ing jagad iki. Sampeyan mung butuh akses siji kali menyang telpon target supaya bisa sukses, mula ora angel banget.

Kaya kabeh keylogger Android sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan bisa dipercaya Cocospy karo data pribadi amarga pancen ngukur langkah-langkah keamanan. Wis suwe ditrapake, aplikasi iki dadi pilihan pertama kanggo sapa wae sing golek solusi sing dipercaya.

Keputusan

Cocospy pancen pilihan banget yen sampeyan ngurmati keamanan data lan privasi. Fitur sing ditawakake ora kalah karo cara liya dibandhingake karo aplikasi liyane sing kasedhiya. Ndhukung sebagian besar model telpon ing kana.

Bagean 6: Fami360

Wong tuwa minangka bagean utama kanggo wong sing golek solusi keylogging Android. Amarga iku, akeh aplikasi keylogger Android nawakake layanan sing ditujokake khusus kanggo wong tuwa.

Fami360 minangka salah sawijining aplikasi keylogging Android. Iki digunakake dening wong tuwa sing ora kaetung ing saindenging jagad kanggo njaga anak lan ngerti apa sing ditindakake ing internet.

fami360-omah

Yen sampeyan uga wong tuwa, sampeyan ora prelu mikir kaping pindho babagan entuk Fami360. Internet ora dadi papan sing aman kanggo bocah-bocah, utamane amarga kerentanan. Fami360 yaiku carane sampeyan bisa ngawasi lan kegiatan internet.

Kajaba fitur keylogger, Fami360 uga menehi sawetara opsi liyane sing bisa digunakake nalika mikir babagan ngawasi bocah. Contone, kanthi monitor aplikasi, sampeyan uga bisa ngerteni aplikasi sing diinstal ing telpon bocah.

Uga, amarga para remaja luwih ngormati privasihe tinimbang karo wong diwasa, Fami360 duwe pilihan kanggo nggunakake ing mode siluman lengkap. Kanthi bantuan mode siluman, sampeyan bisa ngawasi anak tanpa ngerti.

Keputusan

Yen sampeyan minangka wong tuwa sing kuwatir karo safety anak-anake, sampeyan kudu njaluk Fami360 paling awal. Kabeh wong tuwa modern wis nggunakake. Sampeyan bisa uga ora nate ngerti yen ana bencana.

Bagean 7: Mspy

Sanajan Mspy bisa uga dudu keylogger Android paling apik, bisa uga nindakake tugas sing diklaim cukup apik. Kaya Fami360, Mspy khusus ditujukan kanggo wong tuwa sing golek aplikasi kanggo ngawasi anak-anake.

mspy-18982-6

Mspy nawakake macem-macem fitur sing apik nalika nglacak Android, lan keylogger Android iku padha karo entri liya ing dhaptar kasebut. Nanging, ana cetakan suntingan penting sing kudu sampeyan eling yen pengin nggunakake Mspy.

Mspy Android Keylogger lan akeh fitur liyane mbutuhake sampeyan ROOT target telpon Android. Iki bisa dadi pemecah masalah kanggo umume wong amarga rooting telpon Android minangka perkara sing biyen, utamane amarga kompromi keamanan telpon.

Kajaba iku, sampeyan bakal rumangsa bakal nyuda rega amarga teknologi sing ketinggalan. Nanging, iku dudu kedadeyane. Rega Mspy isih luwih dhuwur tinimbang umume entri liyane ing dhaptar iki.

Keputusan

Sampeyan bisa nggunakake Mspy yen ora mikir rooting telpon target. Rooting telpon bakal menehi ngerti anak yen sampeyan ngawasi. Mula, siyap-siyap nanggung risiko kasebut. Kajaba iku, aku ora bisa njamin keamanan data karo Mspy.

Bagean 8: Hoverwatch

Hoverwatch minangka solusi pelacakan telpon Android sing apik kanggo wong sing pengin nglacak log kunci lan ora pengin nggunakake fitur liyane.

Iki minangka jeneng sing kurang dikenal ing internet dibandhingake karo pesaing liyane sing ana ing dhaptar kasebut. Iki amarga antarmuka Hoverwatch ora bisa dipercaya kaya sing dikarepake.

hoverwatch-akun

Aplikasi iki uga ngaku bakal ngawasi pesen media sosial. Nanging, aku saranake sampeyan nyoba aplikasi liyane ing ndhuwur sadurunge sampeyan mutusake nggunakake Hoverwatch kanggo fitur tambahan.

Ing ngarep rega, Hoverwatch dadi salah sawijining aplikasi paling larang ing dhaptar kasebut. Aku kepengin ngerti sebab larang regane, amarga sampeyan bisa nindakake luwih akeh karo aplikasi liyane sing dakkandhakake, kanthi rega sing luwih murah.

Keputusan

Hoverwatch duwe solusi keylogger Android sing bisa digunakake. Nanging, yen sampeyan nggoleki monitor ponsel uga dilengkapi fitur tambahan, sampeyan kudu golek liya. Salajengipun, rega layanan iki luwih larang tinimbang liyane.

Bagean 9: Spyzie

Spyzie minangka jeneng populer liyane sing sampeyan bisa uga bakal bisa ndeleng ing kene lan yen sampeyan nggunakake akeh wektu kanggo golek keylogger Android ing internet.

Spyzie minangka kombinasi teknologi sing apik karo implementasine sing ora apik. Solusi keylogger Android bisa digunakake kanthi apik, lan ora bakal menehi sampeyan masalah.

spyzie-dashboard

Antarmuka, Nanging, ora gampang lan gampang digunakake kaya aplikasi sing wis dideleng nganti saiki. Salajengipun, nalika Spyzie nerbitake update saiki, dheweke durung nate nggawe cacat, sing bisa nguciwani.

Kajaba iku, keylogger Android sing bisa digunakake lan sampeyan bisa nggunakake manawa sampeyan ora duwe pengalaman sing apik karo aplikasi liya sing wis dak dhaptar nganti saiki.

Spyzie minangka aplikasi sing paling larang ing dhaptar, kanthi rencana langganan sing regane kaping pirang-pirang paket langganan pilihan utama.

Keputusan

Kanthi dipikirake kabeh aspek, Spyzie minangka keylogger Android sing apik kanthi antarmuka aplikasi sing dirancang kanthi sithik. Yen sampeyan ora nggatekake antarmuka sing ora apik lan dhuwit dudu faktor sing cocog kanggo sampeyan, sampeyan luwih becik nggunakake Spyzie.

Bagean 10: Spybubble

Spybubble minangka aplikasi keylogger Android liyane sing kurang misuwur. Sekilas, Spybubble bisa uga katon kaya aplikasi scam sing ora bisa digunakake.

Nanging, yen nyoba, solusi Android ora nguciwani banget. Iki bisa menehi penekanan tombol Android ing piranti liyane, sanajan maca log kunci iki minangka masalah amarga desain sing kurang apik.

Spybubble-Review

Wis sawetara taun kepungkur ing game kasebut, lan kekurangan perbaikan ing antarmuka nuduhake yen kurang komitmen ing pungkasan. Nanging, amarga umume keylogger Android ing internet malah ora bisa digunakake, Spybubble entuk dhaptar ing dhaptar iki supaya bisa digunakake kanthi mandhiri.

Aku seneng menehi Spybubble papan sing luwih dhuwur ing dhaptar iki lan rekomendasi sing luwih apik, yen wis ngganti antarmuka kabeh.

Keputusan

Aku bisa njamin manawa Spybubble bisa digunakake. Nanging, aku ora bisa njamin manawa sampeyan pengin nggunakake. Mula, nggunakake Spybubble mung ing skenario paling ala. Aku saranake sampeyan nyoba saben app liyane lan banjur coba Spybubble.

Sampeyan bisa uga seneng: 10 Aplikasi Spy Best

Bagean 11: Milih Android Keylogger sing Bakal Dienggo

Kanggo nggawe sampeyan luwih gampang, aku wis ngatur dhaptar iki saka sing paling apik lan saka kana. Yen sampeyan pengin nggawe keputusan dhewe, sampeyan kudu nimbang faktor kasebut:

Syarat

Nalika umume aplikasi sing dakkandhakake ing kene bisa digunakake tanpa rooting, sawetara aplikasi ing dhaptar iki (lan kabeh aplikasi sing bisa digunakake ing njaba dhaptar iki) bakal njaluk sampeyan ROOT piranti Android target.

Sampeyan kudu ngindhari rooting ing umum, yaiku duweke sampeyan utawa wong liya. Rooting nggawe akeh masalah, sing bakal diverifikasi kanthi telusuran cepet ing internet.

fitur

Umume keylogger Android sing apik duwe fitur ekstra, tanpa ngisi daya tambahan. Pilih kasus Minspy sing nawakake luwih saka 35 fitur. Bandhingake fitur keylogger Android sing pengin digunakake.

Regane

Beda karo umume, rega app keylogger Android dudu nggambarake kualitase. Keylogger Android paling apik ing ndhuwur dhaptar iki regane larang, sanajan ora ana keylogger sing ora migunani, uga ora kasebut ing dhaptar iki sing bakal njupuk kanthong sampeyan.

Yen wis ngomong, pikirake rega keylogger Android sing pengin digunakake.

Antarmuka

Aku seneng aplikasi sing gampang dipasang lan luwih gampang digunakake. Yen sampeyan uga nindakake, pikirake antarmuka app sadurunge digunakake.

Sampeyan bisa uga seneng: 10 Aplikasi Spy Best kanggo iPhone

Bagean 12: FAQ

P: Apa bisa entuk keylogger Android kanthi gratis?

A: Ora, ora ana keylogger Android gratis sing bisa digunakake.

P: Apa bisa nggunakake keylogger Android tanpa nginstal ing target telpon Android?

A: No. Ora preduli keylogger Android sing digunakake, nginstal ing telpon target minangka sarat sing wajib.

P: Apa ana aplikasi keylogger Android liyane sing kalebu ing dhaptar?

A: Nggih. Nanging, akeh sing apus-apus kanggo nyolong dhuwit utawa data sampeyan. Antarane sing makarya, ana kekurangan sing signifikan.

P: Apa langganan saben wulan luwih apik tinimbang ragad lisensi siji-wektu?

A: Nggih. Lengganan saben wulan umume tegese app bakal terus nganyari anyar supaya sampeyan dadi pangguna. Salajengipun, biaya lisensi sepisan bisa larang banget.

P: Apa pangguna liyane bakal ngerti yen aku ngawasi?

A: Umume aplikasi ing dhaptar iki (utamane 6 paling dhuwur) nganggo mode siluman, dadi sampeyan bisa ngawasi log kunci Android tanpa ngerti.

Bungkus

Saiki aku wis crita babagan keylogger Android paling apik lan uga cara milih keylogger Android, tugasku wis rampung. Saiki tugas sampeyan urip - kanggo milih keylogger Android favorit lan wiwiti nggunakake. Ayo kula ngerti cara kerjane kanggo sampeyan!

Referensi: