10 Aplikasi Pesen Messenger Messenger Best

Apa sampeyan nggoleki aplikasi ndelok utusan Facebook kanggo maca pesen Facebook wong? Dadi, ana akeh aplikasi sing kasedhiya ing internet sing bisa ngatasi sampeyan.

Nanging, ora kabeh aplikasi digawe padha. Nalika sawetara aplikasi ndelok Facebook iki bisa digunakake kaya sihir, ana liyane sing mbesuk lan nyolong data pribadi sampeyan. Uga ana akeh aplikasi sing bisa nginfeksi sistem karo virus.

Iki sebabe sampeyan kudu ngerti aplikasi sing digunakake, lan sing paling apik sing sejatine digunakake. Mula, aku kudu kerja lan nggoleki kabeh aplikasi ndelok messenger Facebook ing kana.

Adhedhasar iku, aku wis ndhaptar babagan aplikasi ndelok Facebook paling apik. Saben aplikasi kasebut diteliti kanthi apik, lan sampeyan bakal ngerti kabeh sing kudu dingerteni kanggo njupuk keputusan sing tepat.

Mula, tanpa ngenteni maneh, ayo miwiti lelungan saka aplikasi ndelok messenger Facebook sing paling apik, banjur mudhun saka kana:

Bagean 1: Minspy

Yen sampeyan pengin ndelok utusan Facebook sing bisa digunakake 10 saka 10 kaping, Minspy yaiku app ndelok paling apik kanggo iPhone Sampeyan kudu nggunakake. Ing jagad aplikasi ndelok Facebook, Minspy minangka standar emas.

minspy-spanduk

Iki minangka solusi ndelok ponsel sing dilengkapi fitur lan bisa digunakake kanggo telpon iPhone lan Android. Nyatane, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ndelok pesen Facebook ora mung saka ponsel nanging uga Tablet.

Nalika nerangake Minspy, ora mung pesen messenger Facebook sing bisa didelok. Sampeyan bisa uga maca Snapchat, Instagram, pesen Whatsapp lan liya-liyane.

Sampeyan bisa uga seneng: 10 Spik Snapchat paling apik

minspy-facebook-ndelok

Sawetara alasan kenapa Facebook messenger Minspy dadi ndhuwur yaiku:

Dashboard Minspy

Dashboard Minspy minangka salah sawijining perkara sing paling disenengi babagan Minspy. Sampeyan ora prelu nginstal aplikasi ndelok ing telpon utawa komputer yen nggunakake Minspy. Bisa dioperasikake saka browser web sing disenengi, kanthi mlebu menyang akun Minspy.

Dashboard minspy

Syarat Minspy

Sampeyan ora prelu ROOT telpon target (yen Android) utawa jailbreak (yen iPhone) kanggo ndelok pesen wong nganggo Minspy. Iki ora beda karo aplikasi ndelok Facebook liyane sing kudu ROOT utawa jailbreak target telpon kanggo maca pesen Facebook wong.

Keamanan Minspy

Minspy nggunakake langkah keamanan paling apik ing saindenging jagad. Amarga masarakat prihatin babagan privasi data nalika nggunakake aplikasi ndelok, Minspy nggawe manawa ngatasi masalah kasebut. Nyatane, ora ana data pribadi sampeyan sing disimpen ing server Minspy.

Fitur Minspy

Minspy nawakake 35 fitur tambahan kajaba spionase messenger Facebook. Yen sampeyan pengin maca pesen Facebook wong, sampeyan bakal nemokake kabeh fitur Minspy. Contone, sampeyan ora seneng yen sampeyan bisa ndeleng pesen Whatsapp wong sing dituduhake? Lan aku pengin ujar manawa Minspy yaiku app ndelok Tampilan Whatsapp paling apik sampeyan bisa milih.

Rincian minspy-keylogger

Sampeyan bisa uga mikir manawa fitur kasebut penting lan saben aplikasi ndelok Facebook mesthine kudu nduwe. Nanging, sampeyan bakal kaget amarga jumlah aplikasi sing ora nawakake fitur iki!

Rahasia Spy Facebook Messenger App

Nalika maca pesen Facebook wong liya, sampeyan aja nganti kepleset. Yen sampeyan nglakoni, wong liya bisa uga bakal ngilangi kapercayan marang sampeyan, utawa luwih parah. Pramila Minspy cemlorot ing lapangan aplikasi ndelok messenger Facebook. Aplikasi ndelok Facebook didhelikake 100%. Mangkene carane:

Facebook Messenger iPhone Spy Minspy

Nalika nggunakake Minspy kanggo ndelok wong sing nggunakake iPhone, sampeyan bakal bisa maca saben pesen. Sampeyan mung bisa nggunakake solusi ndelok iPhone Minspy sing apik tenan. Mangkene cara kerjane:

Saben piranti iOS duwe fitur iCloud sing wis diinstal ing piranti kasebut. Mula, kabeh data iPhone diselarasake karo server iCloud. Iki uga kalebu pesen Facebook, sanajan format kasebut ndhelik lan sampeyan ora bisa langsung maca.

spy-on-iphone-with-minspy

Mangkene Minspy diwiwiti. Minspy ngekstrak kabeh data penting saka cadangan iki, kalebu pesen Facebook wong kasebut. Banjur dekripsi banjur pasang ing dashboard Minspy sampeyan kanthi format sing gampang diwaca. Sepira luwih apik?

Facebook Messenger Android Minspy Spy

Kajaba iku, Minsy uga app ndelok paling apik kanggo Android sing aku wis ngerti. Nalika sampeyan nggunakake Minspy kanggo ndelok wong sing nggunakake telpon Android, beda banget karo cara maca ing piranti iOS.

Kanggo ndelok piranti Android kanthi cara apa wae, kalebu pesen Facebook, sampeyan kudu nginstal app ndelok ing telpon target supaya aplikasi ndelok bisa digunakake. Sampeyan bisa uga mikir yen wong liya bakal ngerti amarga sampeyan wis nginstal aplikasi ing telpon. Nanging, kanthi solusi Android Minspy, ora ngono. Mangkene cara kerjane:

Solusi Android Minspy dirancang khusus kanggo didhelikake. Kaping pisanan, ukuran aplikasi kurang saka 2 MB tegese app bakal diinstal ing sawetara detik. Sawise sampeyan nginstal, lambang aplikasi bakal ilang saka menu aplikasi ing telpon target.

Aplikasi kasebut mbukak ing latar mburi tanpa nyebabake kabar. Kajaba iku, batere uga ora bakal udan. Lan yen sampeyan pengin instal aplikasi, sampeyan bisa mbatalake kanthi dashboard Minspy, sing wis dakcritakake.

Yen sampeyan seneng karo Minspy (sing mesthi sampeyan lakoni), sampeyan ora kudu ngenteni kanggo entuk. Yen sampeyan ora yakin, sampeyan uga bisa mriksa tumindak Minspy liwat demo langsung gratis. Ora mbutuhake registrasi utawa nginstal aplikasi apa wae ing telpon.

Bagean 2: Spyier

Spyier minangka salah sawijining aplikasi ndelok utusan Facebook sing paling populer sing digunakake wong kanggo maca pesen wong saka mbatalake. Yen sampeyan pengin ngawasi pesen Facebook mitra, Spyier minangka aplikasi sing kudu dicoba. Kaya Minspy, Spyier bisa digunakake kanggo telpon Android lan iPhone.

spanduk spanduk

Sing paling apik babagan Spyier yaiku kenyamanan sing digunakake. Gampang digunakake karo Spyier ora liya. Kabeh fitur duwe tab dhewe ing sisih kiwa aplikasi web. Kanggo nggunakake fitur apa wae, sampeyan mung kudu ngeklik sapisan.

Sawetara alasan kenapa Spyier seneng banget kalebu:

Rega:

Mesthine, ora ana aplikasi ndelok Facebook sing bakal teka kanthi gratis amarga usaha sing dibutuhake kanggo nggawe aplikasi kasebut. Nanging, rega aplikasi iki beda-beda gumantung saka app menyang app, lan Spyier nawakake rega paling murah ing dhaptar kasebut.

Ora Kawruhan Teknis sing dibutuhake:

Sampeyan ora prelu sinau program utawa apa wae sing rumit kanggo nggunakake Spyier. Sampeyan bisa nggunakake sanajan sampeyan ora ngerti babagan aspek teknis aplikasi ndelok.

Dhukungan pangguna:

Ora akeh aplikasi sing bakal menehi dhukungan kanggo pangguna (utawa liya-liyane). Nanging, Spyier ngupayakake supaya masalah sampeyan bisa diatasi kanthi cepet. Kasunyatane, duwe tim eksekutif dhukungan pangguna sing kerja meh kabeh jam kanggo mesthekake.

Cara ndelok pesen Facebook nganggo Spyier

Spyier nawakake macem-macem cara kanggo ndelok pesen Facebook wong. Iki kalebu:

Spy Facebook:

Spyier duwe modul ndelok khusus Facebook sing menehi kabeh obrolan Facebook saka wong kasebut. Obrolan iki diurutake miturut obrolan, lan sampeyan uga bisa nemokake pesen sing wis ilang ing kene. Sampeyan uga bakal entuk informasi babagan wong sing diajak ngobrol.

Keylogger:

Spyier yaiku keylogger paling apik kanggo Android Aku tau ngerti (Uga digunakake kanggo iPhone). Keylogger nyathet kabeh tombol penet sing digawe dening pangguna liyane ing telpon. Sampeyan bisa nggunakake keylogger kanggo nglacak kegiatan liyane kaya sing dikarepake. Nyatane, sampeyan uga bisa entuk jeneng pangguna lan sandhi kanggo saben platform media sosial sing digunakake.

Ana akeh perkara liyane sing bisa sampeyan lakoni karo Spyier. Kaya Minspy, Spyier uga nawakake demo gratis sing bisa digunakake kanggo nyoba fitur.

Bagean 3: Spyic

spyic-box-2019

Nalika Spyic dudu aplikasi ndelok Facebook paling tuwa ing internet, mesthine minangka salah sawijining sing paling apik. Iki minangka solusi ngawasi telpon sing tambah akeh sing nggunakake dina iki.

Aplikasi iki dirancang kanthi apik lan ora ana bug sing ditemokake nalika digunakake kanthi akeh kanggo review. Iki ora beda karo aplikasi ngawasi telpon liyane sing kewan omo.

Iki minangka aplikasi sing cocog kanggo sampeyan, apa wae alasan sampeyan nggunakake aplikasi ndelok Facebook. Iki bisa uga minangka salah sawijining alasan ketenaran sing disenengi Spyic saiki.

Sampeyan bisa uga seneng: 10 Aplikasi Spy Best

Bagean 4: Fami360

Fami360 minangka alat ngawasi telpon sing dirancang khusus kanggo panggunaan wong tuwa. Amarga wong tuwa kalebu mayoritas wong sing butuh aplikasi ndelok messenger Facebook, Fami360 kasedhiya kanggo nyimpen.

Yen sampeyan dadi wong tuwa, aku ngerti sebabe sampeyan butuh aplikasi ndelok messenger Facebook. Ana kabeh warta babagan kejahatan cyber iki ing internet, lan bocah-bocah dadi target utama kanggo akeh kasus. Dorongan kasebut teka kanggo meksa nindakake perkara kaya tantangan paus biru sing ngancam lan mbebayani keamanan bocah.

Mula, mula akeh wong tuwa nggunakake Fami360 kanggo nglacak kegiyatane anake. Iki ora mung babagan aplikasi ndelok utusan Facebook, nanging nyatane, ana liyane sing kudu diarani.

Kanthi Fami360, sampeyan uga bisa mriksa aplikasi sing wis diinstal bocah ing telpon, lan ngidini utawa nglarang akses menyang aplikasi kasebut. Salajengipun, yen sampeyan rumangsa yen anak ora bakal sehat yen sampeyan ngawasi telpon, Fami360 uga dilengkapi mode siluman sing didhelikake kanthi lengkap.

Bagean 5: Spyine

Sanajan Spyine minangka entri sing cukup anyar ing jagad aplikasi ndelok messenger Facebook, desain lan eksekusi kasebut sampurna. Aku ora bakal kaget yen Spyine dilebokake ing papan #1 ing dhaptar kaya sesuk, nanging saiki aku kudu mapan ing tengah-tengah dhaptar amarga ana pilihan sing luwih apik sing didaftar ing ndhuwur.

Spyine ora kaya aplikasi ndelok sing mboseni sing ditonton ing film. Ora ana garis panjang kode sing kudu sampeyan sesambungan. Nyatane, nggunakake Spyine kanggo maca pesen Facebook wong iku gampang banget kaya nggunakake Facebook dhewe.

Rega Spyine minangka kauntungan liyane, amarga nawakake layanan ngawasi telpon paling apik kanthi rega paling murah sing bisa ditemokake. Kanggo langganan sing regane mung sawetara dolar, sampeyan bakal bisa nggunakake akeh fitur kaya sing dikarepake.

Bagean 6: Cocospy

Yen sampeyan pengin milih aplikasi ndelok Facebook adhedhasar jumlah pelanggan, Cocospy yaiku cara kanggo lunga. Iki minangka aplikasi ndelok Facebook sing paling akeh digunakake ing internet, kanthi jutaan pangguna nyebar ing saindenging jagad.

Ora mung iku, banget populer yen aku wis maca ulasan babagan Cocospy ing media kaya Forbes, PCMag, TechRadar, lsp. Lan aku ora nate weruh ana wong sing ngomong ala babagan Cocospy, mung amarga kehebatan kasebut.

Cocospy dirancang kanthi sampurna kanggo nggunakake sing paling dhasar uga sing paling canggih. Fitur-fitur kasebut bisa nggawe sampeyan penasaran, kalebu kemampuan ngrekam panggilan telpon wong.

Bagean 7: Spybubble

Spybubble uga dikenal minangka Prospybubble. Sekilas, katon kaya aplikasi sing kurang dirancang, mula bisa menehi pesen Facebook saka pangguna liyane.

Cara kerja Spybubble iku gampang lan efektif, lan ora ana sarat sing angel lan cepet. Nanging, ana sawetara kewan omo ing kene sing bisa ngganggu sampeyan.

Spybubble-Review

Salajengipun, Spybubble pancen kudu ngupayakake antarmuka, amarga kudu akeh perbaikan saiki. Sanajan antarmuka kasebut dhewe ora duwe kasempatan nglawan para pesaing ing dhaptar iki, karya aplikasi kasebut njamin bakal entuk dhaptar ing dhaptar kasebut.

Bagean 8: Spytomobile

Spytomobile nyebut dhewe minangka agregator data telpon, sing minangka cara sing paling apik kanggo ngucapake aplikasi telik telpon. Iki nglumpukake data Facebook saka pangguna target lan kasedhiya ing akun Spytomobile sampeyan.

Beda beda karo aplikasi liyane ing dhaptar iki, bisa digunakake lan regane. Kaping pisanan, ora ana mode siluman ing Spytomobile. Mula, yen digunakake, bakal dingerteni wong liya.

spytomobile

Ora mung iku, app iki dikenani biaya saben dina, sing regane larang banget dibandhingake karo app liyane ing dhaptar iki. Ora lali, sampeyan bakal entuk luwih sithik fitur sanajan sampeyan mbayar rega sing luwih dhuwur.

Bagean 9: Mspy

Nalika Mspy ngrasakake popularitas jamane, para langganane saya suwe saya suwe saya suwe amarga ora ana update lan piranti lunak kasebut wis ketinggalan jaman.

Kaping pisanan, akeh fitur Mspy sing mbutuhake jailbreak utawa ROOT piranti target. Iki minangka trobosan kanggo umume pangguna, amarga kita kabeh ngerti bisa rooting / jailbreaking sing ala.

mpsy

Sanajan umume pangguna wis pindhah menyang aplikasi sing luwih apik kaya Minspy, Mspy isih bisa digunakake yen sampeyan pengin maca pesen Facebook wong liya. Priksa manawa piranti sampeyan didhukung, lan sampeyan bisa maca pesen Facebook saka pangguna target tanpa rooting utawa jailbreak.

Bagean 10: Ponsel

Phonespector minangka tracker pesen Facebook Android lan iPhone liyane sing bisa digunakake lan bisa menehi pesen tanpa ngerti.

Nalika duwe sawetara fitur sing bisa digunakake, nggunakake Phonespector rada angel. Antarmuka lan proses konfigurasi ora kaya sing dakkarepake kanggo pangguna. Mula, sampeyan bisa uga nemoni sawetara masalah ing kana-kene.

telpon telpon

Salajengipun, Phonespector duwe pilihan pambayaran siji-siji tinimbang langganan saben wulan. Iki tegese sampeyan mbayar rega sing luwih murah kanggo fitur sing luwih murah. Ora mung iku, kekurangan lisensi siji-siji tinimbang ragad langganan yaiku sampeyan bisa ngarep-arep app bakal ketinggalan jaman.

Kajaba iku, masalah cilik liyane yaiku protokol keamanan Phonespector ora bisa diarani kelas internasional. Mula, masarakat asring wedi karo risiko nyolong data pribadine nalika nggunakake Phonespector.

Bagean 11: Pitakon sing Paling sering Ditakonake

Nalika nerangake aplikasi ndelok Facebook, masarakat asring duwe akeh pitakon. Aku bakal nyoba nutupi sing paling umum ing kene:

P: Apa aku bisa maca pesen Facebook wong tanpa nutul telpon?

A: Sampeyan bisa maca pesen Facebook saka iPhone tanpa nutul telpon liwat Minspy. Kanggo telpon Android, sampeyan kudu ngakses telpon paling ora sepisan.

P: Apa aku kudu ROOT utawa jailbreak telpon target kanggo maca pesen Facebook?

A: Yen sampeyan nggunakake aplikasi paling dhuwur ing dhaptar iki, sampeyan ora prelu ROOT utawa jailbreak telpon target.

P: Kepiye yen pangguna liyane mbusak pesen Facebook?

A: Aplikasi kaya Minspy bisa uga nampilake pesen sing wis ilang, amarga teknologi sing digunakake dhuwur.

P: Apa aku bisa ndelok pesen Facebook wong kanthi gratis?

A: Ora ana app ndelok Facebook sing bisa digunakake kanthi gratis amarga nggawe aplikasi kasebut mbutuhake akeh wektu lan gaweyan.

P: Apa aku uga bisa maca pesen Facebook lawas wong?

J: Mesthi wae, kanthi aplikasi ndelok messenger Facebook, sampeyan bisa ngobrol kabeh, ora preduli umur.

Cathetan pungkasan

Yen sampeyan nggoleki aplikasi ndelok utusan Facebook, sampeyan bakal sinau babagan sing paling apik sing kasedhiya ing internet ing artikel iki. Saiki tugasku wis rampung, lan tugas sampeyan terus nyoba app lan ngerti dhewe carane keajaiban kasebut.