Snapchat Hack Ora Verifikasi Manungsa

Snapchat, salah sawijining platform media sosial sing paling disenengi, entuk papan kanggo meh kabeh remaja lan diwasa ing millennium. Nanging, kadhang kala, gambar, video, teks, lan gambar sing unik iki bisa malih dadi ala kayata bullying, mbeling, utawa pelecehan.

Kiriman ing Snapchat mung suwe lan ilang kabeh. Dadi nemokake apa sing dituduhake utawa dikirim iku angel. Iki sing nyebabake kabeh kegiatan jahat ing Snapchat iki.

Mikir yen sampeyan kudu hack Snapchat wong supaya bisa disimpen, utawa nemokake kasunyatane?

Peretas Snapchat wong bisa dadi kabutuhan saiki. Yen kahanan kasebut muncul, sampeyan kudu nguasai apa sing cepet lan stabil kanggo ngoyak kiriman sing ditampilake karo wong liya mung 10 detik.

Dina iki, kita bakal ngobrol babagan cara sing bisa dipercaya lan dipercaya sing mbukak saben cara hacking Snapchat wong tanpa nggawe gangguan ing proses kasebut.

Bagean 1: Cara Hack Snapchat Wong Tanpa Verifikasi Manungsa

Panelusuran sampeyan minangka salah sawijining cara paling aman lan migunani kanggo sinau hacking Snapchat tanpa verifikasi manungsa Minspy.

Kanthi campuran teknologi canggih lan kecerdasan manungsa sing tepat, dadi alat ndelok Snapchat sing sampurna. Iki app ngawasi remot kanggo nggawe kabeh, gegandhengan karo hacks Snapchat tanpa verifikasi manungsa, luwih gampang saka sadurunge.

Nggunakake 30+ fitur ngawasi, sampeyan bisa sinau meh kabeh kegiyatan sing kedadeyan ing piranti sing dituju. Sisih paling apik babagan nggunakake Minspy kanggo proyek iki yaiku ora mbutuhake sampeyan root / jailbreak. Iki cetha nuduhake yen sampeyan mesthi muter kanthi aman.

Pramila jutaan pangguna ing 190 negara wis nuduhake kapercayan ing Minspy nalika hacking skor Snapchat tanpa verifikasi manungsa.

minspy-spanduk

Akeh omah media terkemuka kayata donya PC, New York Times lan CNET ngumumake dheweke menang nalika nerangake Snapchat sing ora nindakake verifikasi manungsa.

Cathetan Seneng:

Sampeyan bakal bingung karo kemampuan kanggo nglindhungi data penting nalika nglacak kabeh piranti sing ditarget. Ing kahanan apa wae, data sampeyan kena ing papan maya mbebayani sing nggawe sampeyan akeh repot. Mula, sampeyan mesthi ora uwal saka Minspy. 

Solusi IOS Minspy dilengkapi antarmuka adhedhasar web 100% sing ngidini sampeyan hack Snapchat wong liya tanpa ngakses piranti sing dituju. Akun Minspy sing aktif lan iCloud sing bener saka piranti sing ditargetake minangka rong prekara sing kudu diwiwiti.

Sisih paling apik yaiku nyedhiyakake sampeyan nggunakake piranti / browser apa wae. Ora ana syarat khusus ing babagan iki. Ora nggumunake kenapa umume wong seneng Minspy tinimbang liyane.

spy-on-iphone-with-minspy

Jinis lan kemudahan gumantung sing padha bisa dialami nalika sampeyan lagi nggunakake solusi Android.

Aplikasi Minspy minangka aplikasi sing dirancang kanthi tliti. Kompak (apa sampeyan yakin kurang saka 3MB lan nindakake kabeh kanggo sampeyan) lan gampang digunakake. Solusine bisa digunakake kanthi mode siluman, ora ngganggu OS piranti sing dituju, lan nggunakake batere luwih sithik.

spy-on-android-with-minspy

Kepiye carane hack Snapchat wong nggunakake Minspy?

cathetan: Bagean iki mbahas cara kanggo Hack Snapchat kanggo piranti iOS lan Android. Nanging, kanggo sinau cara nginstal / nggunakake solusi iki, deleng bagean sabanjure.

Saiki sampeyan ngerti kabeh sing bisa ditindakake Minspy, sampeyan bakal kepengin ngerti babagan carane hack Snapchat wong tanpa verifikasi manungsa. Dadi, kita mrene kanggo mungkasi kabeh penasaran amarga bakal dijlentrehake kanthi rinci.

Kanggo miwiti nganggo Minspy, sampeyan kudu ndownload aplikasi ing piranti sing ditarget (yen piranti sing dituju wis mlaku Android) utawa verifikasi kredensial iCloud nggunakake antarmuka adhedhasar web (yen piranti sing dituju mbukak ing iOS).

Sawise langkah iki rampung, sampeyan bisa entuk sawetara akses admin menyang piranti sing ditargetake saka dashboard Minspy sampeyan. Ing kene, siji fitur - Keylogger bakal mbantu sampeyan hack Snapchat tanpa verifikasi.

Nggunakake fitur iki, sampeyan bisa masangake karo kunci piranti sing dituju lan ngerteni teks sing diketik. Dadi, yen wong liya ngetik tembung sandhi kanggo ngakses akun Snapchat, sampeyan bisa uga sinau bareng.

Liwat sandhi iki, sampeyan bisa mbukak akun sing ditarget lan Snapchat nindakake hack skor Snapchat tanpa verifikasi manungsa.

Keylogger iki ora ana gandhengane karo ngawasi jarak jauh. Iki ora mung mbantu sampeyan entuk akses menyang akun Snapchat sing ditarget nanging uga mbantu sampeyan sinau teks apa sing diketik wong liya.

Rincian minspy-keylogger

Saiki, sampeyan kudu ngerti yen ora ana aplikasi peretas nomer telpon liyane sing bisa mbantu hack gambar wong liya kaya sing ditindakake Minspy. Saiki, saiki wayahe sinau babagan cara nyedhiyakake layanan kasebut. Waca bagean sabanjure kanggo ngerteni.

Kepiye carane hack Snapchat wong tanpa dheweke ngerti?

Mangkene langkah-langkah sederhana lan mbantu sampeyan njupuk kauntungan saka Minspy lan nindakake hack skor Snapchat tanpa verifikasi manungsa:

Langkah 1- Mulai karo nggawe akun Minspy gratis

Langkah kapisan kanggo miwiti karo Minspy yaiku nduwe akun sing valid. Sampeyan bisa njaluk kanthi gratis nggunakake email utawa sandhi IP sing valid. Mung Dhaptar kene lan wis rampung.

minspy-sign-up

Langkah 2 - Aktifake Akun Minspy

Sawise sukses ndaftar, saiki wayahe ngaktifake akun sampeyan. Kanggo iki, cukup ketik jinis piranti sing ditarget lan pilih paket langganan sing bener. Sampeyan bakal diarahake menyang panel kontrol Minspy sawise aktivasi akun. '

minspy-pilih-piranti

Langkah 3 - Nggunakake Minspy kanggo tugas kasebut

kula. Yen akun Snapchat sing ditargetake mlaku ing piranti iOS

Kanggo hack akun Snapchat sing mlaku ing piranti iOS, sampeyan kudu nggunakake link sing dikirim menyang Minspy sawise ndhaptar. Klik ing kono lan sampeyan bakal diarahake menyang kaca web.

Ing kene, sampeyan kudu ngisi & verifikasi kredensial iCloud piranti sing ditarget kanggo ngrampungake instalasi.

minspy-verifikasi-icloud-id-pandhuan

ii. Yen akun Snapchat sing ditargetake mlaku ing piranti Android 

Kanggo hack akun Snapchat sing mlaku ing Android, sampeyan kudu ngrujuk iki Pandhuan instalasi aplikasi Android lan nyiyapake piranti Android sing ditargetake miturut ngganti setelan.

Goleki tautan unduhan app saka Wisaya Setelan (ing akun Minspy) lan lengkapake proses instalasi aplikasi. Sawise aplikasi wis diatur kanthi lengkap, aplikasi bakal dilayani kaya sing sampeyan butuhake.

Instalasi minspy-rampung

Langkah 4 - Nindakake hack Snapchat, ora ana verifikasi manungsa

Kanggo nikmati Snapchat tanpa risiko lan verifikasi manungsa liwat Minspy, sampeyan kudu mlebu menyang akun Minspy lan ngakses dashboard.

Ing tahap iki, piranti sing ditarget ora dibutuhake maneh (ing Android uga) lan sampeyan bisa mlebu menyang akun Minspy nggunakake piranti / browser apa wae.

Dashboard minspy

Ing sisih kiwa dashboard, sampeyan bisa ndeleng pilihan 'Snapchat'. Sawise ngeklik pilihan iki, sampeyan bisa ndeleng data saka rendering piranti sing dituju ing ngarep.

minspy-snapchat-ndelok

Duwe mamang? Aja kuwatir. Minspy nawakake demo rinci kanggo sampeyan iOS lan Android sing bakal mbantu banget babagan iki.

Apa sampeyan bisa ndeleng pirang-pirang wong ndeleng crita Snapchat? 

Ya, mesthi wae.

Sawise solusi Minspy wis diatur kanthi lengkap, sampeyan bakal entuk kontrol kaya pangguna utama kanggo piranti sing ditarget. Sampeyan bisa log in kapan wae pengin amarga Snapchat Spy & Keylogger fitur ing Minspy bakal mbantu sampeyan kabeh kalebu.

Sampeyan ora mung bisa ndeleng kaping pirang-pirang wong ndeleng crita Snapchat nanging uga ngerti babagan pesen sing wis dituduhake, sapa sing ana ing dhaptar kontak, teks sing wis dituduhake, lan akeh kegiatan Snapchat liyane sing wis ditindakake.

Tembung pungkasan

Yen sampeyan kuwatir yen wong sing sampeyan tresnani nyalahake akun Snapchat sampeyan mula ora kudu santai lan nglilani kedadeyan kasebut kedadeyan. Sampeyan kudu muter lengen klambi lan numpak Minspy.

Tanpa takon kanggo verifikasi manungsa lan proses rooting / jailbreak, sampeyan ngidini sampeyan ndelok wong liya sanajan sampeyan adoh saka dheweke. Saben kegiatan bakal direkam lan dikirim kanthi eksklusif. Ora bakal luwih apik tinimbang iki. Dadi, ojo mbuang wektu. Jupuken dina iki.

Referensi:

Retas Snapchat kena 4,6 yuta pangguna