Cara hack iPhone

Apa sampeyan pengin sinau babagan hack iPhone kanthi ndhelik? Yen mangkono, dina iki dina sampeyan sing begja. Aku bakal mulang sampeyan babagan macem-macem hacking iPhone, bebarengan karo proses langkah demi langkah babagan cara nggayuh iki.

Nalika wong mikir babagan iPhone, dheweke bakal ngelingake taman tembok aman sing ora ngidini mlebu utawa metu utawa data sing ora diidini. Iki nggawe masarakat percaya yen hacking iPhone meh ora bisa ditindakake.

Nanging, hacking iPhone ora mung bisa ditindakake, nanging nyatane gampang banget. Sampeyan bisa nindakake iki ing omah saka komputer utawa ponsel.

Lan ora kaya sing sampeyan tingali ing film, sampeyan ora butuh katrampilan peretas pro kanggo nindakake. Ora melu program lan coding.

Cara hacking iPhone sing bakal dakwulang gampang lan gampang. Tujuan sampeyan ora dadi masalah hack iPhone liyane saka komputer utawa telpon bisa uga, mung prelu digunakake. Lan ing cathetan kasebut, ora bakal luwih apik tinimbang iku.

Dadi gandhewa sabuk pengaman lan ayo goleki pandhuan:

Bagean 1: Cara Hack iPhone Wong Ora Ndhuweni Telpon

Akeh situs ing internet nawakake solusi kanggo hacking iPhone liwat app utawa cara liya. Nanging, nalika nyatane nyedhiyakake solusi sing bisa digunakake kanggo hacking iPhone, umume sing gagal banget.

Malah ing antarane aplikasi sing bisa digunakake, persyaratane wis ditemtokake nganti ora bisa ditemokake. Contone, aku tau maca babagan aplikasi sing kudu nduwe target iPhone supaya bisa diretas. Iki ndadekake proses peretasan rampung banget.

Mula, iki kalebu cara sing bisa hack APAPUN iPhone tanpa kudu diakses malah sapisan:

1.1 Minspy - James Bond Level Hacking iPhone

Minspy minangka solusi hacking iPhone sing bisa nyedhiyakake data iPhone saka sudhut liya ing jagad iki. Kayane kaya sihir, nanging sejatine teknologi level generasi sabanjure.

Minspy wis duwe basis pangguna sing akeh banget ing saindenging jagad, kanthi akeh wong nggunakake layanan peretasan iPhone saben wulan. Uga duwe Solusi hacking Android, nanging aku bakal fokus ing hacking iPhone mung kanggo pandhuan iki.

minspy-spanduk

Solusi peretasan iPhone Minspy bisa digunakake kanggo kabeh model iPhone sing bisa digunakake, tanpa preduli versi piranti lunak.

Arsitektur Minspy sampurna lan sampeyan ora bakal nemokake bug cilik ing endi wae. Ora kaya aplikasi sing biasa-biasa wae sing paling apik suwene limang menit, banjur sampeyan macet ing layar loading tanpa wates.

Peretas iPhone Sempurna

Nalika nerangake hacking iPhone, ora ana layanan liyane sing bisa nindakake tugas sing luwih apik tinimbang Minspy. Iki amarga macem-macem sebab, sawetara kalebu:

Keamanan data:

Keamanan data minangka masalah gedhe nalika sampeyan pengin hack iPhone saka wong sing sampeyan tresnani. Nalika sampeyan pengin akses menyang data pribadhi, sampeyan uga pengin ora ana wong liya sing bisa ndeleng.

Amarga iku, Minspy nggunakake langkah tambahan kanggo nglindhungi keamanan piranti. Ora ana data pribadi sampeyan (kalebu data sing sampeyan hack) sing disimpen ing server Minspy. Nyatane, malah tim Minspy dhewe ora nduweni akses menyang data pribadi sampeyan.

Ora dibutuhake jailbreak:

Jailbreaking wis mati ing wektu iki. Ora wicaksana jailbreak iPhone amarga konsekuensine (kalebu kemungkinan nggawe iPhone mandheg digunakake). Nanging, umume solusi peretasan iPhone mbutuhake sampeyan jailbreak target iPhone.

Minspy beda karo liyane amarga bisa nyedhiyani kabeh data sing dibutuhake saka target iPhone tanpa kudu jailbreak babar pisan.

Ora Perlu Akses:

Aku ngerti sampeyan pengin kabeh data saka iPhone liyane tanpa disentuh sepisan. Ora akeh aplikasi sing bisa menehi sampeyan. Nanging, Minspy bisa! Kanthi Minspy, sampeyan ora prelu ndemek iPhone liyane utawa nginstal aplikasi apa wae kanggo entuk datane. Luwih lengkap babagan iki mengko.

Aplikasi situs web:

Yen sampeyan khawatir manawa ana wong ngerteni app ndelok ponsel Minspy ing telpon, Minspy wis ditangani kanthi apik. Sampeyan ora perlu ndownload aplikasi apa wae menyang telpon utawa PC kanggo nggunakake Minspy.

Instalasi minspy-rampung

Minspy bisa digunakake liwat dashboard adhedhasar web sing mbukak browser web apa wae sing digunakake. Sampeyan bisa ngakses kanthi mlebu menyang akun liwat situs web Minspy.

Ana macem-macem kelangan liyane sing sampeyan entuk kanthi Minspy. Nanging, tembung ora bisa nggambarake kabeh; paling ora apik demo langsung Minspy iki bakal Sampeyan bisa ndeleng Minspy ing tumindak ing kene, tanpa kudu ndhaptar utawa nginstal aplikasi apa wae ing sistem sampeyan.

Cara 'Rahasia' Peretasan iPhone

Nalika nggunakake Minspy, pangguna sing iPhone wis disusupi ora bakal ngerti apa sing lagi ditindakake. Iki amarga desain khusus Minspy kanggo iPhone (lan piranti iOS liyane).

spy-on-iphone-with-minspy

Aja kantun: Cara Hack Pesen iPhone

Kabeh iPhone kasedhiya karo fitur iCloud. Amarga fitur iki, data iPhone diunggah menyang server iCloud kanthi otomatis.

Minspy nggunakake serep maya iki kanggo nyedhiyakake kabeh data sing ana ing iPhone pangguna.

Mula, kabeh sing dibutuhake kanggo hack iPhone wong nganggo Minspy yaiku nyedhiyakake kredensial iCloud Minspy pangguna liyane.

1.2 Cara Hack iPhone Wong Ora Ndhuweni Telpon

Yen sampeyan pengin hack iPhone wong tanpa ngerti, sampeyan mung kudu ngetutake telung langkah sing gampang lan gampang iki:

Langkah 1: Ndhaptar akun Minspy lan entuk paket langganan kanggo piranti iOS. Iki kalebu iPhone lan iPad.

minspy-sign-up

Langkah 2: Verifikasi kredensial iCloud target iPhone kanthi Minspy. Minspy butuh sawetara menit kanggo nyelarasake data.

minspy-verifikasi-icloud-id-pandhuan

Langkah 3: Sampeyan bisa ngeklik tombol 'Start' nalika ndeleng. Instalasi saiki bakal lengkap lan sampeyan bakal digawa menyang dashboard.

Instalasi minspy-rampung

Dashboard sampeyan minangka papan sing bisa nggunakake kabeh fitur Minspy. Pikirake minangka homepage akun Facebook sampeyan.

1.3 Kabeh sing Bisa Sampeyan Lakukan karo Minspy

Minspy dilengkapi set fitur sing ora bakal nate sampeyan pengin luwih akeh. Yen duwe akun Minspy, sampeyan bisa nggunakake kabeh fitur, sawetara kalebu:

Spy Media Sosial:

Spy media sosial nyedhiyakake sampeyan data pribadi saka profil media sosial pangguna kayata Facebook, Instagram, WhatsApp, lan platform populer liyane sing ana ing kana. Sampeyan uga bisa maca pesen sing dikirim lan ditampa uga.

minspy-whatsapp-ndelok

Pelacak Lokasi:

Pelacak lokasi ngandhani lokasi urip pangguna kapan wae. Sampeyan uga bisa ndeleng lokasi pungkasane bebarengan karo data lan wektu. Malah uga duwe geofencing, sing dadi perkara utama sabanjure ing pelacakan lokasi.

minspy-trek-sel-telpon-lokasi

Monitor Aplikasi:

Kontrol app cukup migunani kanggo wong tuwa. Iki menehi tampilan kabeh aplikasi sing diinstal ing iPhone target. Sampeyan uga bisa mblokir utawa matesi akses pangguna menyang aplikasi kasebut sing disenengi.

Monitor Telpon:

Monitor telpon menehi cathetan kabeh telpon mlebu lan telpon metu ing iPhone. Yen sampeyan pengin pemahaman sing luwih jero, sampeyan uga duwe pilihan kanggo ngrekam telpon uga!

minspy-mriksa-telpon-dhaptar

Iki mung minangka sekilas kabeh Minspy sing ditawakake. Yen sampeyan pengin ngerti kabeh fitur, sampeyan mesthi kudu coba demo langsung Minspy gratis.

Bagean 2: Cara Hack iPhone saka iPhone Liyane

Nalika Minspy minangka cara sing apik kanggo hack iPhone wong liwat komputer, telpon, tablet utawa piranti liyane, aku ngerti yen sampeyan pengin uga mriksa pilihan.

Mula, aku bakal menehi pitutur babagan cara sampeyan bisa hack iPhone wong nggunakake iPhone sampeyan dhewe. Ora ana app tambahan sing melu, lan sampeyan ora kudu jailbreak iPhone. Aku ngerti sampeyan wis penasaran, mula waca luwih lengkap:

2.1 Cocospy- Peretas iPhone menyang iPhone

telpon cocospy

Cocospy minangka layanan hacking telpon online sing bisa nyedhiyakake data telpon iPhone lan Android. Iki minangka aplikasi web sing populer banget kanthi ulasan sing akeh banget ing internet.

Nyatane, aku uga wis maca akeh ceramah babagan Cocospy ing media kaya Forbes, TechRadar, PCMag, lsp. Wiwitane, aku ngira yen dheweke berlebihan.

Nanging, nalika nyoba Cocospy, aku ngerti yen aku kabeh salah. Cocospy pantes kanggo review positif sing ana, lan liya-liyane.

Iki app hacking iPhone sing sampurna sing bisa digunakake liwat iPhone. Ora prelu jailbreak iPhone sampeyan. IPhone sampeyan dilengkapi browser web (jelas), lan ing kene sampeyan bakal bisa hack iPhone liyane.

2.2 Cara Hack iPhone Wong Saka telpon

Lacak iPhone wong saka iPhone duwe langkah sing padha kaya sing dakkandhakake ing langkah-langkah nggunakake Minspy.

Bedane utama yaiku sampeyan kudu nggunakake browser web ing iPhone gawe akun Cocospy. Kajaba iku, sampeyan bisa ngetutake langkah sing padha kaya sing wis kasebut sadurunge.

Bagean 3: Cara Hack Sandi iPhone

Kadhangkala sing paling sampeyan karepake yaiku ngerti sandhi iPhone wong supaya sampeyan bisa ngakses kapan wae. Yen bisa, sampeyan ora prelu nggunakake aplikasi ndelok iPhone amarga bisa maca data iPhone kapan wae.

Sampeyan bakal seneng krungu manawa ana salah sawijining cara kanggo hack sandhi iPhone tanpa ngerti. Iki yaiku:

Keylogger kanggo iPhone:

Fitur Keylogger minangka sing paling apik sing ditawakake aplikasi top kayata Minspy lan Cocospy. Iki nyathet kabeh tombol penet sing digawe dening pangguna ing telpon.

Iki kalebu jeneng pangguna, telusuran web, pesen sing dikirim, lan sing paling penting - tembung sandhi iPhone.

Apa wae sing kalebu sandhi profil media sosial pangguna utawa sandhi layar kunci iPhone, dheweke ora bakal ndhelikake apa-apa saka sampeyan yen nggunakake Minspy utawa Cocospy.

Bungkus

Sampeyan golek cara kanggo hack iPhone lan saiki duwe telu. Saben cara iki bisa digunakake yen sampeyan ngetutake langkah-langkah sing dakkandhakake ing pandhuan iki. Yakin, sampeyan mengko bakal matur nuwun.