Cara Nyekel Suami Cidra Sampeyan

Ngerti yen bojone ngapusi dheweke iku ngipi elek paling ala sing bisa diduweni wanita. Yen sampeyan ana ing kene, sampeyan uga duwe curiga babagan bojomu.

Lan yen kita ndeleng statistik pria sing cenderung ngapusi ningkahan, keraguan sampeyan bisa uga duwe teges. Malah wong sing paling ora apike ngapusi akhire mbeling ing bebrayan. Mula, sampeyan aja nganti entheng kuwatir.

mbeling-bojo

Yen ana pratandha bojomu ngapusi sampeyan kanggo sampeyan, pandhuan iki bakal mbantu sampeyan ngerteni manawa bojomu ngapusi apa ora.

Yen bojomu pancen ngapusi sampeyan, sampeyan bisa uga nyekel bukti nyata. Sampeyan mung kudu tindakake langkah-langkah sing dakcritakake ing kene.

Mula, amarga wektu dadi intine ing kene, mula dakwiwiti kanthi cara rahasia kanggo nyekel selingkuh bojomu.

Bagean 1: Kepiye Ngerti Yen Bojomu Mbeling

Ing jaman saiki, penjaga rahasia sing paling cedhak yaiku dudu mitra, nanging ponsel. Yen sampeyan pengin ngerti apa sing didhelikake saka sampeyan, sekilas pesen utawa lokasi telpon bakal menehi apa sing sampeyan butuhake.

Mula, cara paling apik kanggo ngerti yen bojomu ngapusi sampeyan yaiku kanthi snoop data ponsel, tanpa sepele. Temenan, bojomu ora bakal nuduhake data pribadine. Ing kene sampeyan butuh aplikasi sing bisa ngawasi ponsel.

Bagean 2: Cara Nggawe Bojomu Mbeling Sampeyan

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, cara paling apik kanggo nyekel bojomu ngapusi bukti yaiku ngawasi ponsel. Nanging, sampeyan ora bisa ngawasi telpon yen ora dingerteni. Mula, aplikasi ngawasi ponsel migunani kanggo tujuan iki.

Nanging, ora kabeh aplikasi ngawasi telpon padha. Sawetara iku apik lan dipercaya (kaya sing dakkandhakake). Apa wae sing liya mung bisa nyolong dhuwit utawa data sampeyan.

Amarga sampeyan ora bisa kompromi keamanan kanthi cara apa wae, sampeyan kudu milih aplikasi ngawasi telpon paling apik sing bisa ditemokake. Iki aplikasi sing cocog karo kritéria kasebut:

2.1 Minspy- Nimbulaké Masalah Kanggo Bojo Mbeling

Minspy minangka aplikasi ngawasi telpon paling apik ing saindenging jagad, sing digunakake dening akeh garwa kanggo njaga garwane. Nawakake macem-macem fitur sing njamin ora ana data pribadi bojomu sing uwal saka mripat sampeyan.

minspy-kothak-2019

Ora preduli telpon garwa apa wae, Android utawa iOS, Minspy njamin manawa ora ndhelikake. Iki amarga desain canggih sing nyebabake nggawe Minspy. Mula, yen ora mangu-mangu, Minspy minangka aplikasi sing sampeyan butuhake.

Iki sebabe wis duwe jutaan pelanggan ing saindenging jagad. Mung amarga apike aplikasi kasebut. Ora ngandel aku Priksa sawetara fitur desain sampeyan lan sampeyan bakal kesengsem:

Napa Gunakake Monitor Telpon Minspy?

Ana akeh perkara sing sampeyan entuk kanthi monitor seluler Minspy, sing ora ana cara liya kanggo ngawasi kegiyatan bojomu. Iki kalebu:

Aplikasi situs web:

Sampeyan ora prelu nginstal Minspy ing ponsel utawa PC kanggo ngawasi ponsel bojomu. Minspy mbukak saka browser web, ora preduli apa sing sampeyan gunakake. Sampeyan mung kudu ngunjungi situs web lan mlebu menyang akun sampeyan.

Dashboard minspy

Ora Perlu Root utawa jailbreak:

Nalika nggunakake solusi ngawasi telpon Minspy, sampeyan ora prelu ROOT utawa jailbreak piranti target. Lan yen sampeyan ora ngerti apa rooting utawa jailbreaking, dipercaya kula minangka perkara sing ala lan sampeyan ora pengin aplikasi sing njaluk sampeyan nindakake.

Data pribadi:

Nalika nggunakake Minspy kanggo ngawasi ponsel bojomu, sampeyan ora prelu kuwatir privasi data sampeyan. Malah tim Minspy dhewe ora bisa ndeleng data pribadi amarga protokol enkripsi data sing digunakake dening Minspy.

Kajaba iku, ora ana data pribadi sampeyan (utawa data bojomu) sing disimpen ing server Minspy. Mung kanggo mripatmu; mula, kabeh aman.

Kemudahan panggunaan:

Minspy ngerti manawa ana garwa sing ora pinter babagan teknologi bisa uga ngawasi ponsel bojone. Mula, Minspy dirancang kanggo digunakake dening kabeh wong sanajan ora duwe ilmu teknis.

Ana sawetara sebab liyane kanggo sampeyan nggunakake Minspy. Sing paling apik yaiku Minspy nawakake pratinjau gratis babagan cara kerjane, tanpa njaluk ndhaptar utawa nginstal aplikasi apa wae.

Sampeyan bisa priksa demo live gratis Minspy ing kene >>

1.2 Cara Nggawe Bojo Mbeling ing Ponsel

Kanthi monitor seluler Minspy, sampeyan bisa nggayuh garwa mbeling karo sampeyan kanthi gampang, tanpa ngerteni. Aku bakal nerangake langkah-langkah ing kene kanggo iPhone lan telpon Android:

Langkah 1: Ndhaptar akun Minspy lan entuk paket langganan adhedhasar jinis telpon bojomu- Android utawa iOS. Sampeyan bisa mbatalake kapan wae yen pengin (dudu sing dikarepake).

minspy-sign-up

Langkah 2: a.) Yen bojomu nggunakake iPhone, verifikasi kredensial iCloud nganggo Minspy.

minspy-verifikasi-icloud-id-pandhuan

b.) Yen bojomu nggunakake telpon Android, download lan instal aplikasi Minspy ing telpon. Sawise diinstal, lambang app bakal ilang saka telpon, dadi ora nate ngerteni.

Langkah 3: Klik 'Start' lan sampeyan siyap ngawasi ponsel bojomu.

Instalasi minspy-rampung

Sawise ngeklik tombol Start, sampeyan bakal digawa menyang dashboard Minspy. Sampeyan bisa nggunakake kabeh fitur saka Minspy saka kene. Nalika ngawasi ponsel bojomu, sampeyan bakal nemokake fitur ing ngisor iki migunani:

Spy Media Sosial:

Minspy nampilake kabeh obrolan babagan bojomu karo wong liya ing saben platform media sosial, yaiku Facebook, Snapchat, Instagram, Whatsapp utawa liya-liyane. Yen ana wanita online ing uripe, sampeyan bakal nemokake saka kene.

minspy-whatsapp-ndelok

Monitor Telpon:

Kanthi fitur Monitor telpon, sampeyan bisa ndeleng log kabeh telpon sing digawe utawa ditampa bojomu. Sampeyan uga bisa milih kanggo ngrekam telpon sing dipengini.

minspy-mriksa-telpon-dhaptar

Pelacak Lokasi:

Apa sampeyan mikir yen bojomu ana ing papan liya nalika dheweke ujar yen telat kerja? Napa sampeyan ora nyoba pelacak lokasi Minspy lan ngerteni kasunyatane?

minspy-geo-pager-tandha

Keylogger:

Fitur keylogger nyedhiyakake kabeh babagan riwayat telusuran bojomu, saben pesen sing diketik, lan uga jeneng pangguna lan sandhi. Sejatine, fitur keylogger nyimpen kabeh tombol tombol sing digawe dening pangguna.

Rincian minspy-keylogger

Iki dudu bagean cilik saka fitur sing ditawakake Minspy. Demo langsung Minspy bakal menehi wawasan liyane babagan fitur kasebut. Nyatane, sampeyan bisa ndeleng saben fitur ing kene.

Bagean 2: Apa sing Bakal Diomongake Kanggo Bojomu Mbeling

Kauntungan nggunakake Minspy tinimbang cara liya yaiku Minspy menehi bukti lengkap yen bojomu ngapusi sampeyan. Mula, sampeyan ora prelu takon marang dheweke supaya ngerti sejatine kahanan kasebut.

Pitakonane yen bojomu pancen apus-apus, sawise kabukten nggunakake Minspy, apa sing bakal sampeyan lakoni? Sing penting aja nggawe keputusan cepet sing mbebayani sampeyan kanthi cara apa wae. Pungkasan, sampeyan ora salah.

Mula, sampeyan kudu ngobrol karo bojomu lan ngrembug kahanane karo dheweke. Apa sampeyan pengin menehi kesempatan liyane utawa pengin mungkasi dheweke, penting ngobrol karo dheweke.

Yen sampeyan nganggep nuwun sewu lan ora bakal kelakon ing mbesuk, sampeyan bisa nyoba menehi kesempatan liyane. Sawise kabeh, wong nggawe kesalahan.

Nanging, yen sampeyan ora yakin manawa bakal diulangi ing mbesuk (utawa yen kedadeyan sadurunge), luwih becik sampeyan tinggalake lan urip terus. Pegatan bakal dadi pilihan sing luwih wicaksana ing kasus iki.

Keputusan pungkasan yaiku sampeyan. Amarga kabeh kahanan beda karo liyane, ora ana sing bisa ngerti apa sing kudu ditindakake, nanging sampeyan uga.

Bungkus

Yen sampeyan wis nyoba cara sing disaranake ing ndhuwur ing pandhuan iki, saiki sampeyan kudu wis ngerti apa bojomu pancen apusi utawa ora.

Yen sampeyan durung ngetutake langkah-langkah kasebut, dak kira ora kudu ngenteni maneh. Ana mesthi ana alesan curiga. Mula, mupangat yen sampeyan ngilangi curiga wiwit bisa.

Referensi