Monitor Telpon utawa Tablet ing 3 Langkah

Ndhaptar gratis

Ndhaptar akun Minspy. Gunakake ID email sampeyan minangka jeneng pangguna.

Pasang

Tindakake pandhuan persiyapan sing dikirimake email menyang sampeyan. Perlu sawetara menit.

Monitor

Sampeyan siyap kanggo ngawasi! Akses panel kontrol Minspy saka browser web sampeyan.

Deleng rencana ing kene >>

Napa Pilih Minspy?

Kepuasan Pelanggan 96%

96% pangguna pangguna maneh

rencana kita.

100% Aman & Aman

Sampeyan bisa dipercaya Minspy menyang

tetep didhelikake.

Paling Popular

Sajuta wong ing taun 190+

bangsa nggunakake aplikasi kita.

24/7 Layanan Pelanggan

Kita nyedhiyakake teknis sing bisa dipercaya

dhukungan.

Miwiti saiki

Miwiti ngawasi telpon sampeyan mbatalake.